Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka Adele v deň narodenín šokovala fanúšikov: Vyzerá ako chlap!

Speváčka Adele tak, ako ju pozná svet. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele tak, ako ju pozná svet. (Zdroj: SITA)

BRIGHTON – Zamaskovaná a s bradou na tvári! Takto sa známa speváčka Adele prihovorila fanúšikom v deň svojich 27. narodenín. Keď im totiž na twitteri ďakovala za gratulácie, pridala fotky z oslavy sviatku. Na nej sa umelkyňa zabávala prezlečená za svoj idol Georga Michaela (51). Tak schválne, bol by z blondínky pekný chlap?

Uznávaná speváčka Adele sa na verejnosti nikdy príliš nepretŕčala a od narodenia synčeka Angela sa v spoločnosti ukazuje naozaj len sporadicky. V porovnaní s inými svetovými hviezdami nie je príliš aktívna ani čo sa týka užívania sociálnych sietí. Počas tohto týždňa sa však blondínka svojím fanúšikom prihovorila, aby im poďakovala za blahoželania k narodeninám. A urobila tak vskutku originálne.

Adele k poďakovaniu pripojila aj koláž fotiek, na ktorých sa na seba príliš nepodobá. Je na nich totiž zamaskovaná za speváka Georga Michaela. V takomto prevedení sa podľa všetkého zabávala na oslave, ktorá sa konala v kruhu jej rodiny a najbližších priateľov. „Užila som si krásne chvíle. Bola som mojím hrdinom,” pripísala k záberu talentovaná speváčka. Súčasťou jej kostýmu boli nielen typické okuliare a účes, ale aj strnisko na tvári. 

Speváčka Adele sa v deň 27. narodenín premenila na svoj idol Georga MIchaela.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele sa v deň 27. narodenín premenila na svoj idol Georga MIchaela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu