Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odstrašujúca Adele bez mejkapu: V súkromí sa mení na škaredé káčatko!

Speváčka Adele bez mejkapu má od krásavice z červeného koberca na míle ďaleko. Zobraziť galériu (12)
Speváčka Adele bez mejkapu má od krásavice z červeného koberca na míle ďaleko. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN – Krásna diva na počkanie! Aj keď Adele (25) odjakživa patrila k zaobleným umelkyniam, na pódiu zaujme nielen výnimočným hlasom, ale tiež peknými črtami tváre. Ona sama je však dôkazom, že pod rukami šikovných vizážistov môže očariť naozaj každá žena. Veď bez mejkapu ju sotva spoznávajú vlastní fanúšikovia.

To je ale brutálny rozdiel! Pokiaľ Adele práve nevystupuje s mikrofónom v ruke a v celej paráde, svojmu zovňajšku priveľkú starostlivosť venovať nezvykne. Dnes ju na verejnosti môžeme stretnúť najmä v tmavých farbách a s čiernymi slnečnými okuliarmi na nose. Boli však časy, kedy si hudobná ikona svoju tvár neschovávala a ukazovala sa taká, ako ju stvorila matka príroda. Namiesto obdivovanej krásky by ste v nej však našli skôr škaredé káčatko.

Adele v súkromí preferuje vyťahané svetre a strapaté vlasy si väčšinou len vypne do drdola na temene hlavy. Na prvý pohľad nevýrazná tuctovka sa pritom na javisku mení v atraktívnu dámu. Veľké oči s čiernou linkou, plné pery a objemný účes je totiž zárukou, že speváčka pôsobí žensky a viac než sympaticky. O to priepastnejší je rozdiel medzi jej vizážou v spoločnosti a na ulici za bieleho dňa.

S nemenej očarujúcim imidžom sa Adele objavila aj na titulnej strane vychyteného dámskeho časopisu Elle. Jeho tvorcovia si spoluprácu s plavovláskou nevedeli vynachváliť. „Fotili sme Adele v losangelskom kultovom štúdiu EastWest Studios, kde Frank Sinatra nahral svoje najväčšie hity. A mal som narodeniny, tak mi zaspievala ‘Všetko najlepšie‘ – najúžasnejší darček!“ nadchýnal sa fotograf Thomas Whiteside. Zdá sa teda, že britská interpretka napriek obrovskej popularite maniermi zatiaľ netrpí.

Adele na titulnej strane
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Elle)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu