Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smola Monicy z Priateľov: Z dovolenky odišla s nepeknou pamiatkou!

Courteney Cox Zobraziť galériu (4)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Courteney Cox sa počas dovolenky v mexickom letovisku Cancún pošmykla a pri páde si zlomila jednu z kostí v zápästí.

Ako pre portál TMZ.com uviedol nemenovaný zdroj, 49-ročnej herečke sa stal úraz v sobotu. Následne ju vyšetril miestny lekár, ktorý potvrdil fraktúru. Herečka sa preto rozhodla ukončiť dovolenku a vrátiť sa do Los Angeles, kde ju ošetrili. Zatiaľ nie je známe, či bude musieť podstúpiť operáciu.

Courteney Cox je známa predovšetkým ako Monica Geller zo seriálu Priatelia (1994 - 2004). Okrem toho si zahrala aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994) alebo v hororovej sérii Vreskot (1996, 1997, 2000 a 2011). Momentálne účinkuje v seriáli Mesto žien (2009), v ktorom stvárňuje rozvedenú štyridsiatničku Jules Cobb, márne hľadajúcu partnera v jej veku.

Niekoľko epizód aj režírovala. Má za sebou 14-ročné manželstvo s Davidom Arquettom, s ktorým má dcéru Coco. Dvojica sa rozviedla tento rok v máji, podľa herečky bola hlavným dôvodom rozchodu hercova posadnutosť sexom. Momentálne chodí s kolegom zo spomínaného seriálu Mesto žien (2009) Brianom Van Holtom. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu