Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Monica z Priateľov rozvedená po 14 rokoch: Dôvodom bol sex!

David Arquette a Courteney Cox Zobraziť galériu (7)
David Arquette a Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Štrnásťročné manželstvo americkej herečky Courteney Cox a Davida Arquetta sa oficiálne skončilo. Losangeleský vyšší súd o tom rozhodol v utorok. Hlavným dôvodom bola podľa hviezdy zo seriálu Priatelia manželova posadnutosť sexom.

Cox aj Arquette podali žiadosť o rozvod v júni, pričom obaja ako dôvod uviedli neprekonateľné rozdiely. Dvojica naďalej dobre vychádza a o dcéru Coco sa chcú starať spoločne.

Courteney Cox a David Arquette sa zoznámili v roku 1996 počas nakrúcania snímky Vreskot (1996). Vzali sa o tri roky neskôr. V júni 2004 sa im narodila spomenutá dcéra Coco Riley. V októbri 2010 oznámili odlúčenie, pričom podľa herečky bola hlavným dôvodom rozchodu jeho posadnutosť sexom.

"Je mojím najlepším priateľom na svete. Ľúbim ho," uviedla v januári 48-ročná Cox, známa predovšetkým ako Monica Gellerová zo sitkomu Priatelia (1994 - 2004). O sedem rokov mladší Arquette na to reagoval v rozhovore pre magazín People. "Je skvelá a tiež ju ľúbim. Je to úžasný a krásny človek," vyjadril sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu