Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takmer 50-tka Monika z Priateľov: Tá má ale sexi postavičku v bikinách!

Courteney Cox v bikinách Zobraziť galériu (6)
Courteney Cox v bikinách (Zdroj: isifa)

MEXIKO – Sexepílu má stále na rozdávanie! Hoci Courteney Cox už o niekoľko mesiacov oslávi okrúhle päťdesiate narodeniny, na jej postave sa pribúdajúce roky vonkoncom nepodpisujú. Herečka momentálne dovolenkuje na vychytenej mexickej pláži a priťahuje objektívy tamojších paparazzov. V bikinách totiž predvádza zvodnú figúru ako zamladi.

Stále má čo ukázať! Odkedy si Courteney Cox získala srdcia televíznych divákov v kultovom sitkome Priatelia, ubehlo už nemálo rokov. Je však viac než isté, že lásku seriálového partnera Chandlera by si zaslúžila aj dnes. Pred prahom päťdesiatky totiž vyzerá rovnako skvele ako za starých čias. Pozrite si jej nestarnúce telo v bikinách ako dôkaz.

Sympatická tmavovláska si vyrazila za oddychom a slnečnými lúčmi do obľúbenej mexickej destinácie Cancún, kde bez najmenších zábran nahodila čierne bikiny. Vrchný diel dokonca nemal ramienka a nechal dokonale vyniknúť herečkiným prednostiam. Popri nich seriálová Monika vytasila aj vyformované nôžky a ploché bruško s povestnými „tehličkami“.

Za závideniahodným zovňajškom treba u Courteney hľadať nielen príkladnú starostlivosť, ale tiež výnimočnú genetickú výbavu. „Krása bola vždy veľkou súčasťou môjho detstva aj života. Moja matka je veľmi nádherná žena – nezakladala si na kariére, je mamou štyroch detí a vzhľad bol pre ňu vždy veľmi dôležitý,“ zdôverila sa hollywoodska kráska v nedávnom interview. Treba uznať, že jablko pravdepodobne od stromu ďaleko nepadlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu