Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna Ziva z NCIS opúšťa tím: Nepresvedčila ju ani veľká kopa peňazí!

Cote de Pablo Zobraziť galériu (6)
Cote de Pablo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Definitívny koniec! Úspešný seriál NCIS nakrútil už neuveriteľných desať sérií a aj na našich televíznych obrazovkách sa teší mimoriadnej diváckej obľube. Atraktívna členka vyšetrovacieho tímu Cote de Pablo (33) však zo seriálu nadobro odchádza. A to aj napriek tomu, že jej tvorcovia ponúkli tučný honorár.

Jedenásta séria v ohrození? Námorný vyšetrovací úrad a jeho agenti si získali úctyhodnú divácku priazeň nielen za veľkou mlákou, vďaka čomu sa projekt NCIS stal v roku 2011 najobľúbenejším americkým seriálom. Od roku 2005 a tretej série svojrázny tím tvorila aj očarujúca Cote de Pablo, ktorá stvárňovala šarmantnú agentku Zivu Davidovú. Bohužiaľ, herečka nedávno televíznemu svetu oznámila, že v NCIS definitívne končí.

Keďže vedenie televízneho projektu očakáva od fanúšikov sklamané reakcie, urobilo maximum pre to, aby Zivu v seriáli udržalo. Tým najmocnejším nástrojom sa malo stať, ako inak, „veľmi veľa peňazí“. Podľa slov výkonného riaditeľa Leslieho Moonvesa však ponúkané závratné sumy neboli pre hviezdu dostatočnou motiváciou, aby v NCIS zotrvala.

O tom, že rozhodnutie zo strany Cote de Pablo je definitívne, svedčí jej oficiálne vyhlásenie: „Strávila som skvelých osem rokov s NCIS a Zivou Davidovou. Teším sa na to, že dokončím jej príbeh.“ Zaujímavosťou je, že tmavovláska vonkoncom nemá východné korene, ako sa to v seriáli uvádza. Narodila sa v čilskom meste Santiago a vo veku desiatich rokov sa presťahovala do Miami, kde jej mama získala prácu v televízii vysielajúcej po španielsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu