Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Brutálne schudnutá Christina Aguilera: Vražedné opätky ju poslali k zemi!

Ultraštíhla Christina Aguilera doplatila na krkolomnú obuv, kvôli ktorej sa takmer zosypala na zem. Zobraziť galériu (14)
Ultraštíhla Christina Aguilera doplatila na krkolomnú obuv, kvôli ktorej sa takmer zosypala na zem. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Krkolomná obuv ju takmer stála pobyt v nemocnici! Hoci Christina Aguilera (32) ešte donedávna patrila medzi sebavedomé bacuľky, dnes sa pýši štíhlou figúrou ako za svojich dievčenských čias. Ľahšia o desiatky kilogramov však už nedokáže udržať rovnováhu ako kedysi. Kvôli závratným podpätkom sa takmer rozpleštila na chodníku.

Nepríjemné zakopnutie! O Christine Aguilere je známe, že patrí k veľmi nízkym hviezdam, a preto si chýbajúce centimetre kompenzuje hrubými platformami a vražednými podpätkami. Tie si blondínka momentálne užíva o to viac, že sa jej podarilo drasticky schudnúť. Tukové vankúše vymenila za drobnú postavu dievčatka a výrazne omladla. Spevácka diva však s odľahčenou figúrou takmer tvrdo dopadla na zem.

Nepríjemný incident sa odohral počas piatkového žúrovania, kedy si speváčka vyrazila do nočného klubu. Keď z neho odchádzala, stretla sa s čakajúcimi paparazzmi, ktorí okamžite spustili lavínu bleskov. Jeden z bulvárnych fotografov sa dokonca opýtal na jej plány v blízkej budúcnosti: „Christina, si pripravená na novú sériu šou The Voice? Tešíš sa na to?“ Odpoveďou mu však bolo len tenký výskot, ktorý sa vydral z hrdla ostro sledovanej celebrity.

Christina na ceste k limuzíne zakopla o obrubník a v lodičkách s otvorenou špičkou okamžite stratila rovnováhu. Jej nohy išli rýchlo od seba, no vďaka rukám svojich mužských spoločníkov sa na chodník úplne nezosypala. Jej manéver s chodidlom však vyzeral dosť nebezpečne a blondínka si zrejme poriadne vydýchla. Celkom ľahko totiž mohla obísť s vyvrtnutým členkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu