Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Čo dokáže jediný rok: Táto premena Christiny Aguilery vám vyrazí dych!

Christina Aguilera od minuloročného odovzdávania amerických hudobných cien výrazne schudla a opeknela. Zobraziť galériu (20)
Christina Aguilera od minuloročného odovzdávania amerických hudobných cien výrazne schudla a opeknela. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Z vypapanej speváčky oslnivá diva! Hoci Christina Aguilera (32) svoje obliny v médiách vehementne bránila, nakoniec sa podvolila tlaku okolia a začala drasticky chudnúť. Pozrite, ako sa jej podarilo vylepšiť celkový imidž v priebehu jediného roka. Sladká blondínka snáď nikdy nevyzerala lepšie.

Jej neuveriteľná premena berie dych! Keď sa Christina Aguilera minulý rok objavila na odovzdávaní amerických hudobných cien, za svoj obrovský zadok vo fialovej róbe si vyslúžila studenú spŕšku kritiky. Uplynulú noc sa však na rovnakom podujatí predviedla v celkom inom svetle. Zástupcovia médií z nádhernej a štíhlej speváčky doslova nedokázali spustiť svoje objektívy.

Christina sa na červenom koberci blysla v bielej róbe so zaujímavými prestrihmi a s vysokým rázporkom v bočnej časti. Aj keď sa spredu zdalo, že z hlbokého výstrihu jej môžu vykuknúť ženské zbrane, všetky časti šiat držala pokope priehľadná sieťovina. Hudobná hviezda tak nechala vyniknúť najmä svojim štíhlym nôžkam a drieku do dvoch dlaní. So zovňajškom, ktorým rozvírila hladinu šoubiznisu uplynulý rok, tak mala spoločné jediné – strieborné lodičky s otvorenou špičkou.

Koľko kíl sa Christine vďaka takzvanej krabičkovej diéte vlastne podarilo zhodiť, celkom presne nevedno. Momentálne jej robia na čele vrásky obvinenia zo sexuálneho zneužitia pod vplyvom drog, ktorým čelí jej kolega CeeLo Green. Toho totiž speváčka obsadila do svojej šou The Voice (Hlas) ako mentora. „Christinu celá situácia veľmi štve. Už sa naňho nedokáže pozerať tak ako predtým. Zakaždým ju strasie, keď premýšľa, ako CeeLo mohol byť obvinený z niečoho takého hnusného,“ prezradil zdroj z jej okolia americkému bulvárnemu plátku National Enquirer. V kútiku duše však plavovláska zrejme stále dúfa, že ide o bohapustý výmysel narušenej ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu