Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Extrémne štíhla Christina Aguilera: Vďaka tomuto tak drasticky schudla!

Christina Aguilera za posledné mesiace neuveriteľne schudla a opeknela, s diétami by to však viac preháňať nemala. Zobraziť galériu (34)
Christina Aguilera za posledné mesiace neuveriteľne schudla a opeknela, s diétami by to však viac preháňať nemala. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Stráca sa fanúšikom pred očami! Aj keď Christina Aguilera (32) ešte donedávna čelila ostrej kritike na adresu svojej korpulentnej figúry, dnes vyráža dych úplne opačným smerom. Ku krehkej a neuveriteľne štíhlej postavičke sa však nedopracovala zadarmo. Vieme, vďaka čomu sa jej podarilo zhodiť desiatky kíl.

Z extrému do extrému! Christina Aguilera síce rozbiehala kariéru ako útla blondínka so obdivuhodným zlatom v hrdle, no s pribúdajúcimi rokmi sa z nej stávala vypapaná bacuľka. Spevácka diva spočiatku svoje obliny vehementne obhajovala, ale nakoniec mediálne útoky prestala zvládať. Začala chudnúť a nosiť čoraz menšie konfekčné veľkosti, pričom ručička váhy sa u nej akoby smerom nadol ani nechcela zastaviť. Tento týždeň sa ako tvorkyňa šou The Voice predviedla na tlačovke, kde ohúrila tenkými nohami. Takto pochudnutá nebola ani v časoch, keď svet populárnej hudby ešte len dobýjala.

Christina si to pred zástupcov médií namierila v čiernych priliehavých nohaviciach, ktoré nechali vyniknúť každému centimetru jej štíhlych nôh. Ako top zvolila voľnejšiu blúzku vyšívanú krištáľmi do jemných kvetinových vzorov. Či si k takémuto zovňajšku dopomohla liposukciou, s určitosťou nevedno. V súčasnosti však dodržiava veľmi prísny stravovací režim a nezabúda ani na pravidelný pohyb.

Hudobná ikona sa prebytočných kíl zbavila predovšetkým takzvanou „krabičkovou diétou“, ktorá pozostáva z jedál nakombinovaných tak, aby denný energetický príjem nepresiahol 1600 kalórií. Christina zároveň pravidelne cvičí pod dohľadom osobnej trénerky Tee Sorge a navštevuje lekcie jogy. Podľa zdrojov z jej blízkeho okolia však tortúru podstupuje z vlastného presvedčenia: „Všetko robí sama pre seba. Veľa ľudí sa do nej navážalo kvôli váhe, a to ju deprimovalo. Kvôli kritike si prešla naozaj ťažkými časmi.“ Dnes drobná speváčka vyzerá priam fantasticky a chudnúť by už rozhodne nemala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu