Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Christie Brinkley (60) v bikinách: Páni, to je ale sexi kosť!

Christie Brinkley aj po oslave okrúhlej šesťdesiatky nezaváhala a úchvatné telo vystavila v plavkách. Zobraziť galériu (13)
Christie Brinkley aj po oslave okrúhlej šesťdesiatky nezaváhala a úchvatné telo vystavila v plavkách. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Vek je len číslo! Hoci pre jej rovesníčky sú bikiny niečo ako exponát z múzea, Christie Brinkley sa v nich stále cíti neuveriteľne sexi. Začiatkom mesiaca už síce oslávila okrúhle 60. narodeniny, no pribúdajúce roky jej na zvodnosti nijako neubrali. Očarujúca plavovláska sa nedávno opäť vyzliekla a predviedla štíhle, nestarnúce telo.

Zreje ako prvotriedne víno! Ak sa chcú mladé dievčatá uplatniť v modelingu, oku lahodiaca tvár a výstavné krivky by u nich mali byť samozrejmosťou. Christie Brinkley si však všetky tieto zbrane uchováva aj dávno po tom, čo kariéru manekýnky oficiálne zavesila na klinec. Nedávno sa nechala nahovoriť na účinkovanie v krátkom videu, kde svoju figúru predviedla v bielych plavkách. Lepšiu oslavu svojho šesťdesiatročného tela si dopriať ani nemohla.

Christie svoju tvár a krivky prepožičala leteckej spoločnosti z Nového Zélandu, ktorá chce zaujímavým a nápaditým spôsobom informovať o bezpečnosti na palube. Spolu s oslnivou veteránkou sa do projektu zapojili aj výrazne mladšie a rovnako sexi modelky magazínu Sports Illustrated. Blondínka z Hollywoodu je však medzi nimi považovaná za ikonu a bez pochyby mala v dokrútke navrch. Sexepílu a sviežosti má totiž stále na rozdávanie.

Nakrúcanie prebiehalo na malebnom ostrove, ktorý si všetky krásavice pred kamerou nevedeli vynachváliť. Ostrieľaná hviezda však zostala verná Mekke americkej kinematografie. „Všetky ostatné modelky sú na Cook Islands a nejako ma do toho zapracovali odtiaľto z Hollywoodu. Som nadšená, že môžem byť toho súčasťou,“ nadchýnala sa usmievavá Christie. Treba však uznať, že napriek takmer dôchodcovskému veku by nejednej mladšej konkurentke ešte stále vypálila rybník.

Christie Brinkley

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu