Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyretušovaná Victoria Beckham na titulke: Trčiace kosti nesmú chýbať!

Victoria Beckham si na čínskej titulke zapózovala tak, aby vynikla jej extrémna štíhlosť. Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham si na čínskej titulke zapózovala tak, aby vynikla jej extrémna štíhlosť. (Zdroj: Vogue)

LONDÝN – Kult štíhlosti je pre ňu alfou aj omegou! Po tom, čo sa Victoria Beckham (39) ako módna dizajnérka presadila na domácej pôde, rozšírila svoje pôsobenie za veľkú mláku. Tam sa však jej ambície zďaleka nekončia. Už niekoľko týždňov úspešne dobýja čínsky trh, ktorému sa dokonale prispôsobila. Na tamojšej titulnej strane pózuje tak, aby vynikla jej extrémne útla figúra.

Svojskú ikonu v sebe nezaprie! Aj keď mnoho celebrít by na jej mieste dávno zvoľnilo pracovné tempo, Victoria Beckham pokračuje v expanzii svojej návrhárskej dielne. Naposledy jej učaroval Ďaleký východ, kde strávila zopár podnikateľsky plodných dní v sprievode manžela Davida, ktorý nedávno odišiel do futbalového dôchodku. Výsledkom návštevy prominentného páru je nielen otvorený butik, ale tiež obálka augustového vydania čínskej verzie magazínu Vogue.

Fotografom, ktorý si trúfol zvečniť snobskú brunetku, sa stal Josh Olins. Victoria si pred jeho objektívom zapózovala v pomerne odvážnom korzete, ktorý v sebe ukrýval kúsky čipky. Zo všetkých možných polôh si úspešná celebrita vybrala takú, aby sa zvýraznili jej kľúčne kosti a tenké ruky. Zabrať dostali aj retušéri – tí museli tradične vyhladiť pleť a koniec nosa upraviť „dostratena“.

Štvornásobná matka svoju vlastnú kolekciu po prvý raz uviedla v roku 2008. Pomocnú ruku jej vtedy podal dobrý priateľ Roland Mouret, ktorý bol v návrhárskej brandži dávno zabehnutý. „Nie je návrhárkou, ako som ja, ale má niečo, čo ja nemám. Ten jedinečný zmysel pre nosenie outfitov, ktoré produkuje. Fotka vždy obletí svet a oblečenie predá. Je najfotografovanejšou ženou, takže prečo by sa mala nechať fotiť v šatách od iných ľudí, keď sa môže nechať vyfotiť vo svojich vlastných? Dal som jej nejaké rady, mená, kontakty na ľudí a dovolil som jej zavolať mi, kedykoľvek chcela,“ zaspomínal si popredný dizajnér na Victoriine začiatky. Ako sa zdá, britská hviezda takúto starostlivosť naozaj zúročila a svoj obchodný talent využila na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu