Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britská topmodelka šokovala naostro: Veď jej vykúka obnažený rozkrok!

Kate Moss si počas pracovného dňa neustrážila na ulici odhalené intímne partie. Zobraziť galériu (12)
Kate Moss si počas pracovného dňa neustrážila na ulici odhalené intímne partie. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Zaobíde sa aj bez bielizne! Kate Moss (39) síce patrí v Británii k najvyťaženejším modelkám, no jej kariéra je opradená drogovými škandálmi a neexistuje na nej kúsok tela, ktorý by fanúšikovia ešte nevideli. Zrejme aj preto si blondínka svoje intímne partie už vonkoncom nestráži. Pozrite si záber jej odhalenej oblasti rozkroku ako dôkaz.

Provokovala naostro! Či sa Kate Moss nachádza na dovolenke pri mori alebo v plnom pracovnom nasadení, pre paparazzov je to celkom jedno. Vychytená modelka totiž nahotu vníma ako niečo úplne prirodzené a svoje telo bez zábran vystavuje čo najviac obnažené. Inak tomu nebolo ani tento týždeň v londýnskych uliciach. Takmer štyridsiatnička počas bežného fotenia ukázala to najintímnejšie, čo sa dalo.

Kate už na prvý pohľad zdvihla zo sedadiel predovšetkým milovníkov zvierat, pretože hlavnú časť jej outfitu tvoril huňatý kožuch. Pod ním mala oblečené len vyťahané tričko, ktoré odhalilo viac, než sa na dámu slušných mravov patrí. Rysovali sa pod ním prsia so vztýčenými bradavkami a v spodnej časti vykúkal rozkrok bez nohavičiek.

Aj keď by sa mohlo zdať, že retušéri budú mať s výslednými zábermi práce vyše hlavy, skutočnosť sa skrýva niekde úplne inde. Kate si na nakrúcanie a fotenie vyrazila bez spodnej bielizne preto, že reklamnej kampani prepožičala iba tvár. Jej telo od krku nadol totiž nahradila výrazne mladšia dablérka. „Nie je to prekvapujúce, že Kate mala náhradníčku. Jej pokožka už vyzerala trochu zošúverene. Väčším prekvapením bolo, že inokedy sebavedomá Kate tentoraz pôsobila skôr placho,“ prezradil očitý svedok denníku Daily Mail. Ako sa teda zdá, s príchodom okrúhlych narodenín má blondínka svoje najlepšie časy kariéry definitívne za sebou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu