Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strhaná a vyžitá Kate Moss je minulosťou: Svet dobýja jej krajšia sestra (16)!

Kate Moss má roky v modelingu zrátané a bez problémov ju zatieni len 16-ročná sestra Lottie. Zobraziť galériu (12)
Kate Moss má roky v modelingu zrátané a bez problémov ju zatieni len 16-ročná sestra Lottie.

LONDÝN – Modeling majú v génoch! O Kate Moss (39) je známe, že ju lovci talentov objavili už ako 14-ročnú v priestoroch letiska a zabezpečili jej úctyhodnú kariéru na celé desaťročia. Jej sláva už síce s povädnutým zovňajškom rapídne vyhasína, no o nasledovníčku má postarané. Je ňou len 16-ročná sestra Lottie, ktorá jej akoby z oka vypadla.

Kráča v navlas rovnakých šľapajách! Svetoznáma modelka Kate Moss sa prepracovala na výslnie modelingu po tom, čo ju v roku 1988 na newyorskom letisku oslovila Sarah Doukas. Práve zakladateľka agentúry Storm Model Management vtedajšej tínedžerke zaobstarala čiernobiele fotky, ktoré ju vystrelili priamo medzi modelingovú špičku. A priam neuveriteľne podobným smerom sa uberá kariéra aj jej výrazne mladšej sestry. Lottie Moss sa tej istej agentúre upísala už ako trinásťročná, no doteraz zostávala v ústraní. Prelom nastal po troch rokoch, kedy jej chlebodarca vyrukoval s prvými zábermi.

Mladučká ašpirujúca modelka sa na začiatok takisto podujala na fotografie v čiernobielom prevedení a akémukoľvek odhaľovaniu sa úspešne vyhla. Podobu s ostrieľanou sestrou rozhodne nezaprie, no na rozdiel od Kate z nej vyžaruje nevinnosť a sviežosť nepoznačená divokými žúrmi či tvrdými drogami.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Lottie doteraz otáľala celkom zbytočne, agentúra každý krok dôsledne zvažovala. „Keď teraz prekročila prah šestnástich rokov, s radosťou ju predstavujeme našim klientom v sekcii Nové tváre v rámci Stormu. Lottie sa stále plne venuje štúdiu a sústreďuje sa na skúšky, to je jej hlavným zameraním,“ znie oficiálne stanovisko. Ostáva len dúfať, že dospievajúcej plavovláske sa bude dariť rovnako dobre ako Kate a že časom neskĺzne k vymetaniu nočných barov či užívaniu návykových látok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu