Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorke vyliezali intímne partie zo šiat: Bradavka aj nohavičky von!

Lizzie Cundy v riskantných šatách odhalila všetko, čo len mohla. Zobraziť galériu (9)
Lizzie Cundy v riskantných šatách odhalila všetko, čo len mohla. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Odvážnejšiu róbu už ani zohnať nemohla! Aj keď by sa Lizzie Cundy (45) ako televízna hviezda mala pri odhaľovaní kriviek krotiť, pre blesky fotoaparátov urobí zrejme čokoľvek. Cez víkend pútala pozornosť poriadne vyzývavým outfitom, v ktorom ukázala aj to, čo malo ostať skryté. Vykukla jej bradavka aj spodná bielizeň.

Výstrih takmer po pupok a rázporok až po rozkrok! S takouto výbavou sa uplynulý víkend medzi smotánkou blysla britská moderátorka Lizzie Cundy. Tá sa totiž rozhodla, že na odovzdávaní cien krásy My Face My Body narobí rozruch odhalenými intímnymi partiami. Vďaka riskantnému modelu na to veľké úsilie ani vynakladať nemusela.

Lizzie na seba strhla všetku pozornosť už v okamihu, keď na spomínané podujatie prichádzala. Postaral sa o to vietor, ktorý sa pohral s neposlušným materiálom šiat. Brunetka si síce róbu pri chôdzi pridržiavala, no i tak nezabránila tomu, aby jej z rozparku vykukli nohavičky telovej farby. Podprsenku však stopercentne v ten večer nechala v bielizníku. Z výstrihu sa jej totiž drali prednosti dovtedy, kým svetlo sveta neuzrela „aspoň“ bradavka.

Lizzie Cundy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu