Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Monica z Priateľov prezradila exmanželovo tajomstvo: Dúfam, že sa nenahnevá!

Courteney Cox Zobraziť galériu (4)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Courteney Cox prezradila, že jej exmanžel David Arquette čaká so svojou priateľkou Christinou McLarty syna. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Alabamy to uviedla v talkšou Ellen DeGeneres. Správy o tom, že 42-ročný Arquette bude dvojnásobným otcom, sa po prvý raz objavili začiatkom novembra.

"Budú mať chlapca. Dúfam, že to smiem povedať," vyhlásila Cox, ktorá má s Arquettom deväťročnú dcéru Coco Riley. Tá sa podľa jej slov na nevlastného brata teší. "Je z toho naozaj nadšená, hoci spočiatku bola nervózna, pretože je to veľká vec. Spočiatku som bol nervózna aj ja," vysvetlila herečka, ktorá má s exmanželom a jeho novou súčasnou partnerkou dobrý vzťah. "Máme spolu úžasný a veľmi jedinečný vzťah. Nedávno sme boli všetci spolu na večeri, myslím ja, Christina, David a Coco a bolo to skvelé," dodala Cox. 

Courteney Cox je známa predovšetkým ako Monica Geller zo seriálu Priatelia (1994 - 2004). Okrem toho si zahrala aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994) alebo v hororovej sérii Vreskot (1996, 1997, 2000 a 2011). Momentálne účinkuje v seriáli Mesto žien (2009), v ktorom stvárňuje rozvedenú štyridsiatničku Jules Cobb, márne hľadajúcu partnera v jej veku. Niekoľko epizód aj režírovala.

S Arquettom, s ktorým účinkovala v spomínanej sérii Vreskot, sa zosobášila v roku 1999. V októbri 2010 však oznámili odlúčenie, pričom podľa herečky bola hlavným dôvodom rozchodu jeho posadnutosť sexom. V júni 2012 potom podali žiadosť o rozvod, súd ich manželstvo ukončil vlani v máji. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu