Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Objavila elixír mladosti? V 70-tke schová do vrecka o desaťročia mladšie!

Arlene Phillips aj na prahu sedemdesiatky žiari viac než mnohé jej o desaťročia mladšie konkurentky.
Arlene Phillips aj na prahu sedemdesiatky žiari viac než mnohé jej o desaťročia mladšie konkurentky. (Zdroj: hellomagazine.com)

LONDÝN – Zub času ju zďaleka obchádza! O tom, že pohyb prispieva k vitalite a skvelej kondícii, nás osobnosti zo sveta šoubiznisu presviedčajú takmer neustále. Dôkazom môže byť tiež tvár a krivky tanečnej bohyne Arlene Phillips, pri pohľade na ktorú len ťažko uveriť, že už o pár dní oslavuje okrúhle 70. narodeniny. Bez problémov totiž zatieni aj známe päťdesiatničky.

Ani na jeseň života jej šmrnc nechýba! Hoci meno Arlene Phillips v našich kuloároch príliš nerezonuje, na britskej pôde patrí rešpektovanej choreografke, riaditeľke divadla, lovkyni talentov, televíznej moderátorke a v neposlednom rade porotkyni. Sofistikovaná brunetka totiž tvorí stabilnú zostavu, ktorá hodnotí tanečné výkony celebrít v šou Strictly Come Dancing. O tom, že je odborníčkou na slovo vzatou, svedčí nielen jej kariéra tanečníčky, ale tiež závideniahodný zovňajšok. Ten s úsmevom na tvári predviedla na stránkach magazínu Hello!.

Arlene sa nechala zvečniť v pôsobivej róbe v štýle morskej panny, ktorá vyzdvihla jej udržiavané krivky presýpacích hodín. Aj keď jej nechýbali nablýskané lodičky a luxusné šperky, tou najväčšou ozdobou sa stala jej mladistvá tvár s iskrou v očiach. Pred objektívom si pritom nezapózovala sama. Pozadie záberu dotvára dvojica mladých mužov v gala, ktorá by pozvanie na kávu od oslnivej sedemdesiatničky zrejme neodmietla.

Arlene Phillips aj na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: hellomagazine.com)

Napriek tomu, že tanečná profesionálka vyzerá na svoj vek priam úchvatne, špeciálnu starostlivosť svojmu telu nevenuje. Najväčšiu dôležitosť totiž pripisuje tomu, čo vyžaruje jej vnútro. „Vždy som sa cítila nabitá energiou. Mám priateľov, ktorí sú takmer takí starí ako ja, ale nedovolia veku, aby si zobral svoju daň. Cítia totiž, že môžu pokračovať v tom, čo robia a byť tým, čím chcú,“ prezradila svoje tajomstvo v priloženom rozhovore. Podľa Arlene je teda kľúčovým nielen dostatok pohybu, ale tiež to, akými ľuďmi sa obklopujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu