Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Steve z Beverly Hills tesne pred 50-tkou: Vymakanejšie telo ako zamladi!

Ian Ziering tesne pred päťdesiatkou zapracoval na svojej postave a bez košele pôsobí svalnatejšie ako počas nakrúcania Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (8)
Ian Ziering tesne pred päťdesiatkou zapracoval na svojej postave a bez košele pôsobí svalnatejšie ako počas nakrúcania Beverly Hills 90210. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Dostáva poriadne zabrať! Hoci sa Ian Ziering (49) herectvu už príliš nevenuje, svoju postavu ani v zrelom veku nijako nezanedbáva, práve naopak. Bez košele by dokázal zviesť nejednu krásku ako v časoch, keď hviezdil v seriáli Beverly Hills 90210. Čomu vďačí za ukážkovú formu pred prahom päťdesiatky?

Súci do starého železa? Ani náhodou! Aj keď od nakrúcania megaúspešného televízneho projektu uplynuli už viac než dve desaťročia, na seriálovom Steveovi Sandersovi sa zub času príliš nepodpisuje. Už čochvíľa sa totiž objaví v pánskej tanečnej šou Chippendales, ktorá je ostro sledovaná najmä ženskými diváčkami. A aby sa mladistvý blondiak medzi konkurenciou playboyov nestratil, už teraz tvrdo zarezáva pod dohľadom osobného trénera.

Takmer päťdesiatnik nechal médiá nazrieť, ako sa poctivo pripravuje na svoj debut v sexi šou. Aby jeho hrudník a ramená nabrali tie správne kontúry, rozhodol sa pre cvičebnú zostavu zvanú Cross Fit. A prvé výsledky hereckej hviezde naozaj veľmi lichotia. Ian je stále štíhlym štramákom a jeho svalstvo je ešte vyrysovanejšie než za mladých čias.

Kučeravý fešák svoj tréningový program striktne dodržiava najmä preto, že sa na tento typ spolupráce neuveriteľne teší. „Som taký nadšený, že budem súčasťou tejto ikonickej celosvetovej organizácie... Naozaj sa mi plní sen!“ nechal sa Ian počuť v rozhovore pre magazín Us Weekly. Neskôr ešte pre médiá vysvetlil, že aj preňho išlo o obrovské prekvapenie: „Herci a vystupujúci nikdy nevedia, aká bude ich ďalšia práca. Keď mi zavolali z Chippendales, spadla mi sánka, pretože to prišlo krátko po tom, čo ma z TMZ v národnej televízii nazvali tučným.“ Blondiak však už isté skúsenosti z podobných programov má, a preto si naozaj verí: „Zdravie a fitnes je mojou vášňou, takže sa udržiavam vo forme a tanec je niečo, čo som si vždy užíval. Tak prečo nie?“ Uvidíme, s akou figúrou sa Ian hore bez predvedie na pódiu v Las Vegas už v júni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu