Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kim Kardashian pri mori obnažila tehotenské bruško: Je fakt obrovské!

Kim Kardashian na rodinnej dovolenke obnažila svoje tehotenské bruško veľkosti XXL. Zobraziť galériu (14)
Kim Kardashian na rodinnej dovolenke obnažila svoje tehotenské bruško veľkosti XXL. (Zdroj: profimedia.sk)

GRÉCKO – Žiaden podvod! Odkedy Kim Kardashian (32) s milencom oznámila svetu, že čakajú svojho prvého potomka, na margo jej tehotenstva sa spustila lavína špekulácií. Jednou z nich sa stalo podozrenie, že tmavovláska požehnaný stav predstiera pre peniaze a popri tom len rapídne priberá. Čerstvá fotka od paparazzov však dokázala pravý opak.

Poctivo nadobúda tvary budúcej mamičky! Aj keď váha tehotnej Kim Kardashian rastie rekordným tempom, falošné bruško či tajná náhradná matka sa za zmenami na jej figúre neskrýva. Hviezda vlastnej reality šou sa totiž nedávno vybrala na starý kontinent, aby v malebnom prostredí gréckeho ostrova Mykonos načerpala nové sily. Svoje kypré telo v bikinách síce nepredvádzala, no fotografi predsa len odišli s cenným úlovkom.

Zatiaľ čo si sestry Khloe a Kourtney užívali výlet na člne za prítomnosti kamier, Kim sa myšacími krokmi ledva došuchtala na pláž. Do pôrodu jej síce chýba ešte niekoľko týždňov, no známa tridsiatnička zanecháva dojem, akoby mala termín každú chvíľu. Zahalená v malajskom odeve zvanom sarong postupovala s maximálnou opatrnosťou, no tehotenské krivky pod vzorom vojenských maskáčov dlho ukrývať nedokázala. Nakoniec jej predsa len vykuklo gigantické bruško, akoby nosila prinajmenšom dvojičky.

V súvislosti s rastúcou hmotnosťou prominentnej tehuľky sa povráva, že má v úmysle získať lukratívny kontrakt na „zázračné“ chudnutie po pôrode. Podľa zdroja z jej blízkeho okolia sa však celebrita z reality šou s kyprou líniou nevyrovnáva najľahšie: „Vždy vyžarovala sexepíl, teraz sa desí toho, že sa po pôrode už nedostane do formy. Kvôli svojmu vzhľadu je totálne neurotická. Nedávno pribrala tri kilá za jediný týždeň a hovorí, že už aj jej podpazušné jamky sú tučné.“ Či všetky tieto trampoty Kim za vysoké čísla sledovanosti stoja, vie najlepšie posúdiť len ona sama. Pravdou ale zostáva, že zahraničné médiá jej venujú toľko pozornosti ako nikdy doteraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu