Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Po 50-tke vytasila zvädnuté prsia: Hlava známej rodiny sa nekašle!

Kris Jenner odhodila zábrany a pred objektívom aj kamery vystavila svoj ovísajúce vnady. Zobraziť galériu (11)
Kris Jenner odhodila zábrany a pred objektívom aj kamery vystavila svoj ovísajúce vnady. (Zdroj: WAU TV)

LOS ANGELES – Takto sa to robí? Hoci Kris Jenner (57) prekročila prah polstoročnice už dávnejšie, pred objektívom sa ani trochu neostýcha. Aby svojim dcéram s priezviskom Kardashian ukázala, ako sa zarábajú peniaze, vyzliekla sa na počkanie. V zrelom veku však s obnaženým poprsím už veľa vody nenamúti. Zákony gravitácie totiž nepustia.

Stará chcela mladou byť! Ako sme vás na Topkách nedávno informovali, jojkársky kanál WAU TV spustil na svojich obrazovkách reality šou spoza veľkej mláky pod názvom Kardashianky. Program zo života prominentnej famílie mal pikantný úvod, ktorý sa zaoberal domácim pornovideo dcéry Kim. Ako sa však zdá, v provokovaní nijako nezaostáva ani najstaršia dáma z klanu – matka Kris Jenner. Tá sa počas fotenia predviedla v šťavnatých pózach a ako bonus pridala aj ovísajúce vnady.

Po tom, čo Kim Kardashian musela v televíznom interview vysvetľovať okolnosti svojho sexvidea, nahodila pomyselný pás cudnosti. Do cesty jej prišla lukratívna ponuka na nafotenie šteklivých záberov pre dospelých v Evinom rúchu, no arménska kráska ju radšej odmietla. Do centra pozornosti sa preto vrútila jej matka, ktorá chcela svojim ratolestiam dopriať názornú ukážku, ako sa v zámorí robia výnosné kšefty. Päťdesiatnička pred objektívom však vyvolávala rozpačité reakcie.

Aj keď sa Kris nechala vylepšiť pod rukami plastického chirurga, jej odhalené ženské zbrane zúfalo volali po opore. Všimol si to aj jeden člen z prípravného štábu, ktorý s humorom poznamenal: „Haló, nemáte niekto svorky?“ Hlava početnej rodiny pridala tiež gynekologickú polohu v sandáloch s vysokými podpätkami a po celý čas divoko laškovala so zástavou omotanou okolo nahých kriviek a s medailou na krku. Možno pre ňu išlo o akési osobné víťazstvo, no jej pokus zaujať vyznieva nesmierne lacno. Viac sa dozviete už túto nedeľu v troch častiach za sebou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu