Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Opuchnutá Kim Kardashian si štekle neodpustí: Má v nich nohy ako hroch!

Kim Kardashian svoje opuchnuté chodidlá trápi v príliš tesnej obuvi. Zobraziť galériu (16)
Kim Kardashian svoje opuchnuté chodidlá trápi v príliš tesnej obuvi. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Radšej bude trpieť! Zadržiavanie vody v tehotenstve najmä počas letných mesiacov trápi drvivú väčšinu žien. Kim Kardashian (32) však na tento problém zvysoka kašle a neváha si obuť tesné topánky s vysokým podpätkom. Výsledok? Umelina zarezaná hlboko v koži a umučený výraz v tvári.

Imidž nadovšetko! Aj keď módni kritici nad výberom tehotenských outfitov Kim Kardashian len nechápavo krútia hlavami, ona sa naďalej pokúša o svojský štýl. Napriek tomu, že jej kypré tvary narástli do dvojnásobných rozmerov, priliehavým modelom sa nevyhýba. Príliš tesnou obuvou už mučí aj svoje chodidlá, len aby pred paparazzmi vyzerala podľa vlastnej mienky čo najviac šik. Pozrite, ako jej nohy dopadli na nedávnom obede s matkou Kris.

Tmavovláska svoje tehotenské tvary navliekla do snehobielej róby s rukávmi, ktoré tak trochu pripomínali pončo. K nim si Kim doladila sandále od módnej značky Givenchy, ktoré boli navrhnuté pre ďaleko štíhlejšie chodidlá. Niet sa preto čo čudovať, že nohy televíznej hviezdy okamžite napuchli a pod náporom plastového materiálu pôsobili nanajvýš neforemne.

Zaujímavosťou je, že toto nie je po prvý raz, čo to televízna hviezda prehnala s pritesnými topánkami. Už minulý týždeň sa jej podarilo šokovať fotografiou, o ktorú sa podelila prostredníctvom siete Twitter. Na ľavej nohe mala sandálu obutú, zatiaľ čo na druhej jej zostali „len“ vyryté remienky vo vlastnej koži.

Kim Kardashian svoje opuchnuté
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ktovie, či Kim aj tentoraz skontrolovala fotoaparáty prítomných fotografov. Počas tehotenstva je totiž na svoj zovňajšok citlivejšia než kedykoľvek predtým. „Kim sa veľmi snaží kontrolovať svoj imidž a dokonca spolupracuje s paparazzmi, aby jej vyretušovali fotky. Nie je nijakým tajomstvom, že je zo svojho tela úplne nešťastná,“ prezradil jeden z členov jej tímu. Je teda celkom možné, že Kim sa už nevie dočkať, kedy konečne porodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu