Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Irenka (39) z Ku*vahoši: Zmenený imidž a mesiace utajovaný pôrod!

Irenka alias Šárka Vojtková sa pred pár mesiacmi stala mamou. Zobraziť galériu (5)
Irenka alias Šárka Vojtková sa pred pár mesiacmi stala mamou.

BRNO - Úplne iná! Šárka Vojtková (39) sa preslávila ako Irenka z filmu Dědictví aneb Ku*vahošigutntag. Od tej doby sa po nej na dlhé roky akoby zľahla zem - utiekla totiž do Talianska. Už nejaký čas ale žije opäť v Čechách. Do rodnej krajiny sa vrátila trošku plasticky upravená. Jej vizáž však nie je to jediné, čím prekvapuje okolie. Najväčšmi šokovala informáciou o päť mesiacov utajovanom pôrode.

Na pretrase! O všetkých aktérov kultovej komédie Dědictví sa momentálne médiá intenzívne zaujímajú. Už v máji sa má totiž nakrúcať voľné pokračovanie úspešného filmu. Zdá sa však, že prostitútka Irenka v podaní Šárky Vojtkovej tam bude chýbať. „Niekde sa údajne dostala k scenáru a povedala, že sa jej to veľmi nepáči. Naviac, Bolek ju vraj, aspoň podľa úlohy, stále považuje za devätnásťročnú. A kedysi spolu aj lepšie vychádzali. Teraz to už nie je ono,” prezradil herečkin otec Josef Vojtek denníku Aha!.

Pri tomto pátraní tiež vyšlo najavo, že Šárka sa nedávno stala matkou. Hoci o túžbe po bábätku rozprávala už pred piatimi rokmi, tento sen sa jej splnil až tesne pred štyridsiatkou. Dcérka má momentálne päť mesiacov. Radostnú novinu sa jej podarilo dokonale utajiť. „Na staré kolená ma urobila dedkom. Ale mala najvyšší čas, onedlho bude mať 40, takže to by už bolo s obavami. Všetko ale prebehlo dobre, obe sú v poriadku,” prezradil nadšene starý otec. Dievčatko dostalo meno Maria Julia. Jej otcom je Šárkin dlhoročný priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu