Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kurvahoši, toto je nová Irenka: Bohuš bez ženy nezostane!

Bohumil Stejskal bol v minulosti očarený masérkou Irenkou, ktorú stvárnila Šárka Vojtková. V pokračovaní kultovej komédie mu popletie hlavu Jitka Čvančarová. Zobraziť galériu (8)
Bohumil Stejskal bol v minulosti očarený masérkou Irenkou, ktorú stvárnila Šárka Vojtková. V pokračovaní kultovej komédie mu popletie hlavu Jitka Čvančarová.

SEDLČANY - Znovu očarený nežným pohlavím! Tvorcovia pokračovania kultovej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutentag majú už za sebou prvý blok nakrúcania. Všetko nasvedčuje tomu, že priaznivci filmu sa majú na čo tešiť. Do života Bohumila Stejskala stvárneného Bolkom Polívkom totiž vstúpi nová žena. Krásna tmavovláska sa však na rozdiel od milionárovej bývalej milenky Irenky živí ako skutočná herečka.

Stále rovnaký buran! Ako sme vás už na topkách informovali, Bolek Polívka v týchto dňoch pracuje na pokračovaní filmu Dědictví. Život ústrednej postavy, milionára Bohumila Stejskala, bude aj tentokrát spätý s jeho slabosťou pre ženy a alkohol.

Ako sme zistili, do života boháča, ktorému zomrela manželka Vlastička, vstúpi nový objav. Hlavu zámožného vdovca popletie herečka v podaní Jitky Čvančarovej. „Zatiaľ ju Bohuš iba zvádza, ale stále uvažujeme nad tým, či do nej bude aj vážne zamilovaný,“ prezradili pre portál idnes.cz tvorcovia.

Na internete sa v týchto dňoch objavilo video z nakrúcania, ktoré zachytáva Bohuša a šarmantnú herečku na spoločnej večeri. Milionár má na sebe červenú košeľu a modré sako. „To si Bohuš kúpil sám, aby na ňu zapôsobil,“ poznamenal na margo tohto outfitu samotný Polívka. Či mu mladá herečka pomôže vyrovnať sa so stratou manželky, sa dozvieme už čoskoro.

Jitka Čvančarová stvárni v pokračovaní filmu Dědictví nový objav Bohumila Stejskala.
Zobraziť galériu (8)
Jitka Čvančarová stvárni v pokračovaní filmu Dědictví nový objav Bohumila Stejskala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu