Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Je to hééérečka: Irenka z Kurvahoši v erotickom filme!

Šárka Vojtková Zobraziť galériu (12)
Šárka Vojtková

PRAHA - Ukazovala telo! Šárka Vojtková (42) sa u nás preslávila ako prostitútka Irenka vo filme Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Mnohé zdroje uvádzajú, že ide o jediný počin, v ktorom sa objavila. Nie je to však pravda. Zahrala si totiž aj v dlho utajovanom erotickom filme po boku ďalších slovenských a českých hercov.

Odhaľovala sa! Šárka Vojtková je známa z komédie Dědictví aneb... Stvárnila tam prostitútku Irenku, do ktorej sa zahľadela hlavná postava v podaní Bolka Polívku. Vzhľadom je jej úlohu je jasné, že nebola v každej scéne oblečená. 

Ona sama prezentovala, že po tejto skúsenosti na svet filmu zanevrela a nikde inde už nehrala. Nie je to však tak. O dva roky neskôr totiž v USA vznikla snímka pod názvom Lusty Liasons (Vášnivé známosti). Áno, ide presne o ten film, v ktorom účinkovala plejáda našich známych hercov. Nahé telá ukázali napríklad Zuzana Fialová, Tatiana Kulíšková, či Michal Gučík, ale aj Češky Kateřina Brožová a Markéta Hrubešová. 

A v posteli s Mirom Nogom sa tam objavila aj Irenka, teda Šárka Vojtková. Podľa portálu extra.cz mala dostať za túto úlohu tritisíc dolárov. 

Viac o téme: Šárka Vojtková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu