Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

A je to tu! Prvé zábery z Dědictví: Bohuš smúti za Vlastičkou, nechýba Kája!

Bohumil Stejskal a Karel Gott zostarli. Milovaná Vlastička už nežije. Zobraziť galériu (7)
Bohumil Stejskal a Karel Gott zostarli. Milovaná Vlastička už nežije.

PRAHA – Ony všechny se jednou vrátí! Narážajúc na ženy sa takýmito slovami prihovára spevák a v minulosti aj vášnivý milovník opačného pohlavia Karel Gott (73) svojmu priateľovi Bohumilovi Stejskalovi v pokračovaní kultového filmu Dědictví. Herec Bolek Polívka (64) totiž prikývol na to, aby príbeh o svojskom boháčovi opäť vznikol. Medzi živými už, žiaľ, nie je Bohušova milovaná Vlastička, ktorú v jednotke stvárňovala Dagmar Havlová (60).

Už vo februári sa v kinách objaví pokračovanie filmu Dědictví aneb Kurvahošigutentag, ktorý je neodmysliteľne spätý s Bolkom Polívkom. Herec v kultovej komédii totiž predstavuje ústrednú postavu – Bohumila Stejskala. Jednou z jeho osudových žien je krčmárka Vlastička stvárnená bývalou prvou dámou Dagmar Havlovou.

Ako sme vás na topkách informovali, tá sa v pokračovaní objaví už len v Bohušových spomienkach. Milovaná Vlastička totiž zomrela. Tvorcovia filmu zverejnili v týchto dňoch krátku ukážku, v ktorej boháč smúti za svojou zosnulou láskou. Oporou v ťažkých chvíľach mu je kamarát a zároveň spevák Karel Gott. Chcete vedieť aký mala krčmárka pohreb? Pozrite si video.

VIDEO: Ukážka z filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu