Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tá ale dopadla: Kedysi krásna speváčka sa zmenila na plastikové monštrum!

Mladučká La Toya Jackson pred plastikami a v súčasnosti Zobraziť galériu (10)
Mladučká La Toya Jackson pred plastikami a v súčasnosti (Zdroj: twitter, archív)

LOS ANGELES – Zaplatila krutú daň! Kolíska v hudobníckej rodine a obrovský úspech už od tínedžerských čias nemusí automaticky znamenať život ako v bavlnke. Svoje vie o tom aj La Toya Jackson (56), ktorá sa pod skalpel plastického chirurga vrhla naozaj veľmi skoro. Pred prahom šesťdesiatky sa tak na seba vonkoncom nepodobá a pohľad na jej tvár naháňa strach.

Zmenená na nepoznanie! Hoci život La Toye Jackson bol pomerne turbulentný a priniesol so sebou kadejaké úskalia, tým najväčším sa stala posadnutosť vlastným zovňajškom. Plastickí chirurgovia za veľkou mlákou sa totiž zhodujú, že speváčka sa na prvú operáciu podujala už krátko po tom, čo prekročila prah dvadsiatky. Začala úpravou nosa, postupne pridala zväčšenie predností, úpravu očných viečok, botulotoxínové injekcie a v poslednom čase nedá dopustiť na výplne líc. Pred televíznymi kamerami tak viac než hviezdu zo šoubiznisu pripomína nafúknutého klauna.

Členka známeho klanu Jacksonovcov sa tento týždeň objavila v programe The Grove, ktorý moderuje populárny Casanova Mario Lopez. La Toya zavítala na nakrúcanie pod holým nebom v oranžovej koženej bunde, aby predstavila svoju reality šou, ktorú už čochvíľa spustí kanál OWN (Oprah Winfrey network). Jej synovci a neter Paris sa v nej údajne neobjavia. „Oni nie sú súčasťou šou. Ak chcete o mne hovoriť, nasledujte ma na mojej ceste prostredníctvom projektu Life with La Toya ,“ nabádala potenciálnych divákov čokoládová celebrita. Viac než samotným obsahom však prekvapila tvárou zohyzdenou príliš veľkým počtom plastík.

Zaujímavosťou je, že La Toya len pred pár dňami zverejnila na Twitteri záber so zosnulým bratom Michaelom a malým chlapcom na kolenách. Zaspomínala si tak na nakrúcanie videoklipu ku skladbe The Way You Make Me Feel. Už vtedy síce mala za sebou zopár zákrokov, no stále vyzerala k svetu. Ako sa postupom času menila, si pozrite v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu