Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Schwarzeneggerova ex (57) šokovala svojou tvárou: Ako príšera z hororu!

Maria Shriver ukázala svoju skutočnú tvár hodnú hororových snímok. Zobraziť galériu (6)
Maria Shriver ukázala svoju skutočnú tvár hodnú hororových snímok. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tak pre toto vyhľadával milenky? Hoci Maria Shriver z rozvodovej kauzy s Arnoldom Schwarzeneggerom (65) vyviazla s nálepkou podvádzanej obete, prebudenie vedľa nej zrejme pre akčného hrdinu nebolo nič príjemné. Stačí sa pozrieť, s akou tvárou jeho bývalá straší v losangelských uliciach. Kasting na herecké obsadenie do hororu by vyhrala aj bez väčšej námahy.

Nemala svoj deň? Maria Shriver prežila po boku kulturistickej legendy, herca a neskôr aj kalifornského guvernéra dlhých 25 rokov. Z ich manželstva vzišli štyri zdravé ratolesti, no rodinné šťastie prekazila Arnoldova aféra s gazdinou, s ktorou pred rokmi dokonca splodil dieťa. Úspešná spisovateľka svoju zákonnú polovičku síce vždy reprezentovala ukážkovo, ale po rozvode o svoj zovňajšok príliš nedbá. Na nákupoch pred pár dňami pôsobila ako strašidlo.

Paparazzi Mariu zastihli vo chvíli, keď sa blížila k svojmu odparkovanému vozidlu. Trojštvrťové legínsy, mikina a tenisky prezrádzali, že štvornásobná matka v zrelom veku pohyb nijako nezanedbáva. To sa však nedá povedať o jej tvári. Vrásky sú síce pred šesťdesiatkou absolútne prirodzené, no s mejkapom a zvýraznenými očami pripomínala zlú ježibabu z rozprávok.

Napriek tomu, že plavovláska v súkromí zanecháva dojem vyslúženej dôchodkyne, pravdepodobne sa bude častejšie objavovať na televíznych obrazovkách. Stanicu NBC totiž o svojich kvalitách presvedčila pri nedávnom zvolení pápeža Františka. „O Marii sa šušká, že sa stane užšou spolupracovníčkou pre NBC. Úloha, ktorá jej bola navrhnutá, by jej umožňovala väčšiu flexibilitu. Objavovala by sa v programe Today, v nočných správach a na Dateline,“ prezradil zdroj zo zákulisia. Je teda celkom možné, že Arnieho exmanželka sa vráti k milovanej práci, s ktorou musela ako prvá dáma Kalifornie seknúť. Údajne si bude môcť z reportáží vyberať, no zatiaľ sťahovanie do Veľkého jablka rozhodne neplánuje. Syn Christopher totiž stále derie lavice strednej školy v Los Angeles.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu