Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotenstvo pred 50-tkou? Úchvatná Halle Berry vystavila bruško v pavučine!

Halle Berry hrdo ukázala rastúce bruško v čipke a ako tehuľka zažiarila aj pred blížiacou sa päťdesiatkou. Zobraziť galériu (9)
Halle Berry hrdo ukázala rastúce bruško v čipke a ako tehuľka zažiarila aj pred blížiacou sa päťdesiatkou. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Stále prekvitá krásou! Hoci aj pre samotnú Halle Berry (46) je tehotenstvo v zrelom veku obrovským prekvapením a takpovediac zázrakom, ľutovať určite nemusí. Tehotenské tvary tento týždeň hrdo ukázala v rafinovaných šatách, ktoré z nej aj pred päťdesiatkou urobili najkrajšiu mamičku v Hollywoode.

Ako tehuľka nemá konkurenciu! Aj keď Halle Berry svoje nečakané tehotenstvo oznámila len nedávno, stopy materstva by na svojej figúre zapierala márne. O to viac sa od nej môžu priučiť mladšie kolegyne s dieťatkom na ceste. Čokoládová herečka sa vo štvrtok blysla v brazílskej metropole, kde ozdobila premiéru svojho najnovšieho thrilleru s názvom The Call. Jej vykúkajúce bruško bolo neprehliadnuteľné.

Očarujúca štyridsiatnička si to na červený koberec namierila v dlhej čiernej róbe s čipkou, ktorá v sebe ukrývala motív pavučiny. Keďže sa priehľadná látka tiahla pozdĺž celého chrbta a paží, podprsenka by bola pod ňou celkom zbytočná. Halle si tak vychutnávala absolútnu voľnosť a s noblesou rozdávala úsmevy na všetky strany.

Napriek tomu, že herecká diva má dostatočný dôvod na oddych, z vysokého pracovného nasadenia zatiaľ poľaviť nemieni. „Jedna vec je istá: radšej budem ďalej makať! S ďalším dieťaťom na ceste si mama voľno nemôže dovoliť!“ prezradila v rozhovore pre program E! News. Mamičkovské povinnosti si vraj dosýta vychutnávala pri svojej prvej ratolesti Nahle: „Myslím, že keď som mala svoju prvú dcérku, vzala som si voľno dobré štyri roky, pretože to bolo pre mňa niečo nové, veľmi som sa kvôli nej snažila.“ Pohlavie druhého bábätka zatiaľ nie je známe, no Halle ho pravdepodobne príliš rozmaznávať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu