Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandál z cien MTV: Vypapaná hviezda odhalila dvojitú bradavku!

Rebel Wilson prekvapila dvojitou umelou bradavkou v priamom prenose. Zobraziť galériu (6)
Rebel Wilson prekvapila dvojitou umelou bradavkou v priamom prenose. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Bolo sa na čo pozerať! Aj keď odovzdávanie cien MTV Movie Awards v minulosti okorenili už kadejaké úlety, ani počas včerajšej noci núdza o zábavu rozhodne nebola. Postarali sa o to výstredné celebrity, spomedzi ktorých najviac vyvádzala bacuľka Rebel Wilson (27). Spod rozpadnutého outfitu jej vykukla dvojitá bradavka.

Tá sa ale odviazala! Napriek tomu, že Rebel Wilson má značnú nadváhu a kypré telo, vo svete šoubiznisu sa nestratila. Vďaka komediálnemu talentu dokonca oslovila organizátorov rozdávania filmových cien hudobnej stanice MTV, ktorí jej zverili moderovanie prestížneho večera. A austrálska bacuľka sa svojej šance chopila naozaj svojsky. Na živé vysielanie si pripravila kostým, aký sa len tak nevidí.

Blondínka na pódiu vystriedala hneď niekoľko kurióznych variácií outfitu. Nechýbala medzi nimi ružová tepláková súprava, kožené nohavice s korzetom v štýle dominy veľkosti XXL či dokonca ženská verzia Iron Mana. Bizarnou čerešničkou na torte sa stala trblietavá róba, na ktorej sa v oblasti pravého prsníka uvoľnil kúsok látky. Spod nej vykukla maketa s dvomi umelými bradavkami, pričom Rebel sa tvárila, akoby si nič nevšimla. „Ak zmýšľate negatívne o svojom tele, nie je to nič pozitívne. Narodila som sa s malou deformitou. Naučila som sa milovať samu seba a chcela by som povedať, že nezáleží na veľkosti alebo postave, akú máte. Jednoducho milujte samých seba,“ prehovárala do duše publiku s nastrčeným „faux pas“.

Aj keď sa hostia v hľadisku zabávali, nie všetkým fanúšikom bol pikantný vstup po chuti. Mnohí sa v internetových diskusiách zhodujú, že od herečky išlo o prízemné gesto za hranicou vkusu.

Pred tromi rokmi na rovnakom podujatí šokovala Lady Gaga, ktorá dorazila v kontroverznom outfite zo surového mäsa. Tentoraz sa priekopníčkou medzi čudnými doplnkami stala Hana Mae Lee, ktorá si na hlavu umiestnila gigantický cigaretový ohorok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu