Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Sexici zo Stratených duší kypia vnady z korzetu: Naozaj sú hodné 5 miliónov?

Jennifer Love Hewitt sa môže pochváliť poprsím, ktorej sa jej takmer nevmestí do bielizne. Zobraziť galériu (8)
Jennifer Love Hewitt sa môže pochváliť poprsím, ktorej sa jej takmer nevmestí do bielizne. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má sa čím pochváliť! Aj keď Jennifer Love Hewitt (34) slovenský divák pozná najmä zo seriálu Stratené duše, obdarená herečka už istý čas hviezdi v celkom inom projekte, kde nešetrí sexepílom. V jeho poslednej časti odhalila natrieskaný dekolt, ktorý jej doslova trhal spodnú bielizeň. Ocenili by ste jej bujné vnady na päť miliónov dolárov?

Jej kypré prednosti rozhodne stoja za pohľad! Týmto heslom sa Jennifer Love Hewitt drží pri nakrúcaní každého dielu seriálu The Client List, v ktorom stvárňuje dráždivú masérku v provokatívnych outfitoch. Tie sú totiž z času na čas také tesné, že herečke doslova vypadávajú prsia z bielizne.

Sexi brunetka sa úlohy relaxačnej dominy zhostila aj v poslednej časti, ktorú tento týždeň za veľkou mlákou odvysielala televízna stanica Lifetime. Kostymérky pre Jennifer tentoraz prichystali odhaľujúci korzet s fialovou čipkou, ktorý mal čo robiť, aby jej objemnejšie vnady vôbec udržal na uzde. V niektorých pózach sa totiž zdalo, že Jennifer si ženské zbrane nechala vylepšiť pod rukami plastického chirurga.

Hollywoodska kráska si aj vďaka pikantnejšiemu seriálu získava na domácej pôde čoraz väčšiu priazeň fanúšikov a viac sa zaujíma o svoje telo. Nedávno sa dokonca nechala počuť, že by si prsia veľkosti 36C bez mihnutia oka nechala poistiť za nemalú sumičku. Podľa vlastných slov by však potrebovala trochu postrčiť. „Ak by sa ma niekto opýtal, či môže poistiť moje prsia za 2,5 milióna, odpovedala by som 'Jasné, urobte to, prečo nie?'. Tieto prsia priamo na mojej hrudi sú hodné piatich miliónov,“ sebavedomo prezradila v programe USA Today. Je preto celkom pravdepodobné, že ak doteraz poistku nemala, po odvysielaní rozhovoru sa jej ponuky len tak sypú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu