Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska z Hriešneho zoznamu: Na obraze bohyňa, v skutočnosti... TOTO?!

Jennifer Love Hewitt ako zvodná cica v seriáli Hriešny zoznam a neupravená v civile. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Love Hewitt ako zvodná cica v seriáli Hriešny zoznam a neupravená v civile.

LOS ANGELES – Čo si to, preboha, navliekla? Už keď Jennifer Love Hewitt (35) hviezdila v seriáli Stratené duše, pôsobila ako éterická krásavica bez jedinej chybičky. A nemenej pôvabne vyzerá i v projekte Hriešny zoznam, ktorý sa vysiela aj u nás. V súkromí by ste však túto herečku zaručene nespoznali. Stáva sa z nej totiž hotový strašiak do maku.

Tomu sa hovorí brutálny rozdiel! Nie je nijakým tajomstvom, že za hviezdnym imidžom mnohých hviezd stojí predovšetkým šikovný tím vizážistov a vlasových štylistov. Inak to nebude ani v prípade Jennifer Love Hewitt, ktorá si vypestovala imidž krehkej kvetinky s pestovanými lokňami, dlhými riasami a štedrou nádielkou vo výstrihu. Realita však dokáže nejedného fanúšika poriadne zaskočiť. Americkú celebritu by ste si pokojne mohli pomýliť so zanedbanou upratovačkou.

Jennifer momentálne na našich televíznych obrazovkách stvárňuje zvodnú masérku, ktorú opustil manžel. V snahe udržať teplo rodinného krbu pre svoje deti sa podujala na extra služby pre pánov. Na ulici by sa však za predstaviteľkou tejto postavy veľa mužov zrejme neobzrelo. Široké kvetinové nohavice s gumičkami totiž na nej nedávno pôsobili ako na babičke v dôchodcovskom veku. Že by si ospevovaná tridsiatnička odskočila na pedikúru rovno z postele a zabudla si vyzliecť pyžamo?

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Jennifer vníma každú reklamu ako pozitívum, pravdou sa stáva pravý opak. Naposledy ju poriadne rozhnevala kampaň na istý zoštíhľujúci sprej, v ktorej je herečkina fotka použitá neoprávnene. Seriálová kráska tak už stihla zalarmovať právnikov a podať oficiálnu žalobu. Podobná reklama sa tento produkt sa objavila v istej reality šou, no aj investori neskôr priznali, že ide o „totálny podvod – neplatiacu stránku na klikanie“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu