Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Gény po mame, priezvisko otcovo: Z prominentnej krásky (17) je modelka!

Ireland Baldwin svoju tvár často predvádza na sociálnych sieťach. Zobraziť galériu (9)
Ireland Baldwin svoju tvár často predvádza na sociálnych sieťach. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Bola to len otázka času! Odkedy Ireland Baldwin (17) vstúpila do tínedžerského veku, u zástupcov médií vyvolávala obrovský záujem. Nielen ako dcéra rozvedených prominentov, ale tiež ako dospievajúca slečna, ktorá rastie do krásy. A ako sa zdá, genetická výbava padla na úrodnú pôdu. Očarujúca blondínka sa oficiálne stala modelkou.

Kráča v matkiných šľapajách! Aj keď Kim Basinger už čoskoro oslávi okrúhle šesťdesiate narodeniny, jej meno vo svete šoubiznisu ešte stále predstavuje zvučný pojem. Niet sa preto čo čudovať, že jej dcéra Ireland má dvere do tejto sféry otvorené dokorán. Môže sa totiž pochváliť nielen nádhernou tvárou, ale tiež štíhlymi krivkami. Kontrakt s hneď dvomi modelingovými agentúrami nie je teda vôbec veľkým prekvapením.

„Oficálne pracujem pre Two Management a IMG models! Cítim sa požehnaná, šťastná a pripravená pracovať,“ nádejná manekýnka nadšene oznámila svojim nasledovníkom prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Či zavážili mamine skúsenosti alebo priezvisko herca Aleca Baldwina, celkom presne nevedno. Súdiac podľa fotiek, ktoré Ireland pravidelne zverejňuje, však možno usúdiť, že príroda sa postarala o vydarenú kombináciu hviezdnych génov.

Pýtať sa na vzor prominentnej dcéry by bolo asi vonkoncom zbytočné. Ireland je najviac pyšná práve na svoju mamu, ktorá sa zviditeľnila nielen ako modelka, ale tiež herečka a speváčka. Minulý týždeň tínedžerka zverejnila Kiminu snímku v plavkách, na ktorej pózuje ako bondgirl a označila ju za najkrajšiu ženu na svete. Ireland teda svoje smerovanie definitívne našla a z rozbehnutej dráhy modelky zrejme len tak nezíde.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu