Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto by sa ockovi nepáčilo: Prominentná dcéra (17) v šatách „na spadnutie“!

Ireland Baldwin sa na červenom koberci pretŕčala v šatách, ktoré jej ledva držali na štíhlych krivkách. Zobraziť galériu (15)
Ireland Baldwin sa na červenom koberci pretŕčala v šatách, ktoré jej ledva držali na štíhlych krivkách. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Vie, ako upútať pozornosť! Aj keď má Ireland Baldwin ešte len nevinných 17 rokov, už rozvírila hladiny šoubiznisu kontraktom s modelingovou agentúrou. A popri rodiacich sa príležitostiach neváha riskovať ponižujúce faux-pas priamo na červenom koberci. Uplynulú noc jej šaty na hrudníku držali takpovediac zázrakom.

Čím odvážnejšie, tým lepšie! V tomto duchu si razí cestičku až 188 centimetrov vysoká dcéra herca Aleca Baldwina a Kim Basinger, ktorá v posledných týždňoch zamestnáva objektívy paparazzov. Inak tomu nebolo ani vo štvrtok večer počas benefičného galavečera amfAR s účasťou hviezd svetového formátu. Nechýbala medzi nimi mladučká Ireland v odvážnej čiernej róbe, ktorou priťahovala pohľady okolia ako magnet.

Sladká blondínka stavila na jednoduchosť a siahla po tmavej elegancii. Či šaty v sebe pôvodne ukrývali ramienka, isté nie je, no Ireland mala niečo podobné ležérne spadnuté a jej odvážny dekolt pravdepodobne istila len priehľadná páska. Výstrih v prednej aj v zadnej časti bol však taký hlboký, že odhaľoval značnú časť modelkiných predností aj chrbta. Na prvý pohľad sa dokonca zdalo, že rafinovaný outfit každú chvíľu zo štíhlych kriviek spadne.

Ktovie, či úspešní rodičia ambicióznej ratolesti vôbec vysvetlili, že príliš pikantné trapasy by sa jej na začiatku kariéry mohli vypomstiť. Ireland mala včera radšej nazbierať dostatok inšpirácie od ostrieľaných dám, ktorých bezchybná úprava vyrážala dych. Patrila medzi ne Jennifer Lopez, Uma Thurman či nestarnúca modelka Iman.

Ostrieľané krásky z červeného
Zobraziť galériu (15)

Zaujímavosťou je, že Ireland si za odvážny model na Twitteri vyslúžila pochvalu od ostatných užívateľov. A akú vlastnú radu im na oplátku odovzdala? „Vyzeráte krásne v momente, keď necháte odísť plachosť a začnete sa usmievať,“ napísala po pre ňu nezabudnuteľnej spoločenskej udalosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu