Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Doktorka Quinnová ukázala krásnu vnučku: Wow, veď vyzerá ako jej mama!

Jane Seymour s vnučkou Willou stále pôsobí ako mladica v najlepších rokoch. Zobraziť galériu (12)
Jane Seymour s vnučkou Willou stále pôsobí ako mladica v najlepších rokoch. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále plná života a energie! Hoci sa Jane Seymour (63) už dávnejšie zaradila medzi hollywoodske šesťdesiatničky, na jej zovňajšku sa tento vek nijako nepodpisuje. Ako dôkaz môže poslúžiť čerstvá fotka, na ktorej si zapózovala s roztomilou vnučkou. Herečka stále pôsobí o celú generáciu mladšie.

Toto je snáď najvitálnejšia babička šoubiznisu! Aj keď Jane Seymour vekovo zapadá do kategórie dôchodkýň, na odchod z výslnia šoubiznisu nemá najmenší dôvod. Uplynulý víkend sa totiž s rodinou vybrala na charitatívny galavečer, kde rozdávala úsmevy na všetky strany. Dôvodom jej radosti bola zaiste malá vnučka Willa. Herecká hviezda pri nej doslova omladla a rozkvitla.

Predstaviteľka kultovej Doktorky Quinnovej zavítala na červený koberec v jednoduchej zelenej róbe. Paparazzi však tentoraz venovali nemalú pozornosť aj dievčatku, ktoré si Jane láskyplne držala na rukách. Maličká Willa zažiarila v bielom kožúšku a v sukničke s čiernymi srdiečkami. Rozruch okolo seba zrejme celkom nechápala, no i tak sa k starej mame túlila s veľkou nefalšovanou detskou láskou.

Očarujúca šesťdesiatka  na slávnostnej benefičnej udalosti nemohla chýbať, pretože sa na fungovaní organizácie Open Hearts Foundation aktívne podieľa. „Je to naša charitatívna organizácia, v ktorej zbierame peniaze pre množstvo iných charít. Vyzdvihujeme ľudí, ktorí sa v živote chopili výzvy a premenili ju na príležitosť pomáhať,“ uviedla Jane vo svojom príhovore. Treba uznať, že aj na staré kolená má plavovláska šarmu a krásy na rozdávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu