Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Doktorka Quinnová (63) je stále v životnej forme: FOTO ako dôkaz!

Jane Seymour má už síce dôchodkový vek, no tvárou ani krivkami na to rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (13)
Jane Seymour má už síce dôchodkový vek, no tvárou ani krivkami na to rozhodne nevyzerá. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vo skvelej kondícii aj na staré kolená! Zatiaľ čo väčšina hollywoodskych krások nezvláda pribúdajúce roky práve najlepšie, Jane Seymour sa vonkoncom nesťažuje. Práve naopak, sama tvrdí, že sa cíti úžasnejšie než kedykoľvek predtým. To sa zákonite odráža aj na jej zovňajšku, ktorým ohuruje i mimo červeného koberca. Veď posúďte sami.

Stále žiari a doslova prekvitá! Jane Seymour už roky stelesňuje ideál nestarnúcej ženskej krásy, vďaka čomu od nej zástupcovia médií neustále dolujú akýkoľvek recept. Predstaviteľka kultovej doktorky Quinnovej si svoju obdivuhodnú genetickú výbavu dobre uvedomuje a vlastné overené triky si nenecháva iba pre seba. Tento týždeň prijala pozvanie do istej televíznej relácie, kde prezradila detaily svojho zdravého životného štýlu. V červených šatách s dĺžkou nad kolená vyzerala naozaj očarujúco.

Jane si na nakrúcanie vyrazila v lichotivom outfite, ktorý vyzdvihol jej dokonalé krivky v tvare presýpacích hodín. Štíhle nohy optický predĺžili lesklé lodičky telovej farby a herečku pred chladom vonku chránila kožená bundička. Napriek tomu, že tvár už zdobí väčšie množstvo vrások, tie jej na kráse nijako neuberajú. K jej veku totiž neodmysliteľne patria a robia ju prirodzene pôvabnou.

Dôkazom top kondície hereckej hviezdy sú aj zábery v bikinách, ktoré sa rozhodla nafotiť ešte minulý rok. „Bola som v lepšej forme než kedykoľvek predtým. Myslela som si, že v šesťdesiatke je už človek starý, no dnes si to nemyslím,“ povedala na margo odvážnych fotiek. A ako si udržuje svoju ukážkovú líniu? „Pestujem si vlastnú zeleninu a mám aj vlastnú kuracinu, takže sa snažím jesť organické potraviny a zdravú stravu. Nepreháňam to so sušienkami a cvičím,“ uviedla na margo nie príliš prísneho režimu. Medzi jej najobľúbenejšie aktivity patrí pilates, takzvaný gyrotonic (spojenie jogy, tanca a tonizačného cvičenia, pozn. red.), šliapanie na stacionárnom bicykli či posilňovanie s ľahkou váhou. Aj podľa jej vlastných slov je však očarujúca šesťdesiatka príkladom, že všetkého stačí s mierou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu