Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Faux pas à la Hollywood: Konská hlava na šatách a vybielené podpazušie!

Kerry Washington to s antiperspirantom na premiére poriadne prehnala. Zobraziť galériu (9)
Kerry Washington to s antiperspirantom na premiére poriadne prehnala.

LONDÝN – Dramatická premiéra! Hoci je Kerry Washington (35) pomerne úspešnou americkou herečkou, stránky bulvárnych plátkov často nezapĺňa. Tento týždeň sa však postarala o výnimku po tom, čo zavítala na britskú pôdu. Na tamojší červený koberec si to namierila s nánosmi antiperspirantu v podpazušnej jamke.

Prepotené šaty jej nehrozia! Mokré mapy v oblasti podpazušia patria k tým najväčším nočným morám všetkých celebrít. Kerry Washington preto neponechala nič na náhodu a na svoj veľkolepý večer sa vyzbrojila poriadnou dávkou antiperspirantu. Neuvedomila si však, že na jej tmavej pokožke si biely povlak okamžite každý všimne – vrátane striehnucich paparazzov.

Čokoládová kráska síce vybieleným podpazuším šliapla vedľa, no zástupcov médií prekvapila aj výstrednou róbou. Tá pochádzala z dielne Giles Deacon a v oblasti bohatej sukne obsahovala maľby, nevynímajú koňa v prednej časti. Medzi kolegami však nebola jediná, kto garderóbou pútal pozornosť. Jamie Foxx siahol po sýtofialovom obleku, ku ktorému si doladil tyrkysovú košeľu. Premiéra snímky Django Unchained sa tak niesla v znamení nekonvenčnej módy.

Herci sa na červenom koberci výborne zabávali aj vďaka tomu, že sa počas nakrúcania stihli lepšie spoznať. „S Jamiem je ťažké dobre nevychádzať, pretože to v jeho spoločnosti ide samo. Ako herec je neskutočne inšpiratívny, aj v tomto filme. Je to jednoducho milý chlapík,“ nešetrila Kerry chválou na adresu svojho partnera pred kamerou. Na režisérskej stoličke tentoraz sedel Quentin Tarantino, preto sa fanúšikovia jeho tvorby opäť majú na čo tešiť. V snímke si strihol rolu aj Leonardo DiCaprio, ktorý na jej uvedení do britských kín chýbal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu