Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas z červeného koberca: Ešteže mala spodnú bielizeň!

Kellie Shirley na červenom koberci predviedla mokré šaty aj to, čo nosí pod sukňou. Zobraziť galériu (2)
Kellie Shirley na červenom koberci predviedla mokré šaty aj to, čo nosí pod sukňou.

LONDÝN – Toto jej vôbec nevyšlo! Hoci Kellie Shirley (29) nepatrí medzi áčkové herečky, uplynulú noc mala možnosť zažiariť na slávnostnej premiére. Namiesto toho sa však pred davom fotografov strápnila na celej čiare. Nielenže mala premáčané šaty, no navyše odhalila aj to, čo nosí pod sukňou.

Nezvládla to! Každá dáma, ktorá sa ocitne v žiari reflektorov, sa snaží zapísať v čo najlepšom svetle a svojím zovňajškom takpovediac ohúriť. Obrovské úsilie však v prípade televíznej hviezdy Kellie Shirley vyšlo celkom nazmar. Zradila ju odvážna róba s vysokým rázporkom v tej najnevhodnejšej chvíli. Plavovláska okorenila premiéru Run For Your Wife spôsobom ako vystrihnutým z nočnej mory každej celebrity.

Kellie si to na červený koberec namierila v provokatívnych šatách v štýle gréckej bohyne, ktoré pútali pozornosť hlbokým výstrihom a rázporkom až do neba. V okamihu, keď sa nádejná herečka dočkala svojich pätnástich minút slávy, však zažila nemilé prekvapenie. Nohy sa jej zamotali do ľahkého materiálu a spod sukne vykukol rozkrok. Od zdrvujúceho poníženia blondínku, našťastie, uchránili silonky a čierne nohavičky. No látka pri spodnom okraji nasiakla vodou a nevytvárala práve najlepší dojem.

Aj keď si Kellie po celý čas držala široký úsmev na tvári, zrejme jej v danej chvíli nebolo všetko jedno. V každom prípade, na prestížny galavečer zrejme tak skoro nezabudne. Tesne predtým, ako sa uložila na spánok, sa ešte o svoje dojmy stihla podeliť s fanúšikmi na sociálnej sieti Twitter: „To bola ale noc!“ Ostáva len dúfať, že nabudúce výber šiat zváži starostlivejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu