Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kerry Washington z Fantastickej štvorky: Vydala sa za futbalistu!

Kerry Washington Zobraziť galériu (7)
Kerry Washington (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kerry Washington sa vydala za hráča amerického futbalu Nnamdiho Asomughu. Informoval o tom magazín People, ktorý získal kópiu sobášneho listu. Svadba sa konala 24. júna v meste Hailey v Idahu a svedkami boli herečkini rodičia. Dvojica spolu začala randiť minulé leto.

Tridsaťšesťročná Washington zriedka hovorí o svojom osobnom živote, no v roku 2007 po rozchode so snúbencom Davidom Moscowom prezradila, že uprednostňuje dlhodobé vzťahy.

"Vždy som bola dievča v dlhodobom vzťahu a v podstate som nikdy nebola sama. Nikdy som nemusela absolvovať randenie, keď chodíte na viaceré schôdzky s rôznymi mužmi, vždy som ich stretla iným spôsobom " opísala.

"Som to dievča, ktoré niekomu predstavia spoloční kamaráti na párty, zamiluje sa a potom je s ním dva roky," dodala.

Kerry Washington je momentálne hlavnou hviezdou seriálu Scandal (2012) z dielne Shondy Rimes. Ukázala sa aj vo filmoch Svet podľa Lelanda (2003), Ľudská škvrna (2003), Ring voľný (2004), Ray (2004), Pán a pani Smithovci (2005), Fantastická štvorka (2005), Posledný škótsky kráľ (2006), Fantastická štvorka a Silver Surfer (2007), Nebezpečný sused (2008) či Divoký Django (2012).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu