Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jessica Alba provokuje v bikinách: Sexi postavička a plavky hriešne nízko!

Jessica Alba v bikinách Zobraziť galériu (7)
Jessica Alba v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – V úchvatnej forme! Hoci je Jessica Alba (31) už dvojnásobnou mamičkou, na jej tele po obdobiach tehotenstva nezostali najmenšie stopy. Niet sa preto čo čudovať, že svoje závideniahodné krivky vystavuje v miniatúrnych bikinách. Pri chytaní bronzu dokonca neváha spodný diel zosunúť čo najnižšie.

Stále sexi kosť! Odkedy sa Jessica Alba vydala, prvú pozíciu v jej rebríčku hodnôt obsadila rodina a materstvo. No aj keď sama už prekročila prah tridsiatky, udržiava si postavičku ako vyformovaná tínedžerka. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z mexického pobrežia, kam sa herečka vybrala privítať Nový rok. Na dovolenke s manželom, dvomi dcérkami a priateľmi vystavuje na obdiv dokonalé telo v minimalistických plavkách.

Jessica vábila objektívy paparazzov v oranžových bikinách bez ramienok. Štíhlo nohy, ploché bruško a ostatné partie chcela mať dôkladne opálené, a preto jej kúsky látky zakrývali len to najnutnejšie. Ochranu pred slnečnými lúčmi však hollywoodska kráska nepodceňovala. Opaľovacím krémom poctivo vynatierala najskôr seba a potom aj staršiu ratolesť Honor Marie.

Očarujúca brunetka svojich fanúšikov už onedlho poteší vydaním vlastnej knihy s názvom The Honest Life, ktorá bude zasvätená zdravému životnému štýlu na prírodnej a netoxickej báze. A aký je jej recept na štíhlu líniu? „Diéty sú pre vtáky. Podľa mňa musíte jesť takým spôsobom, vďaka ktorému sa cítite skvele,“ poradila v istom rozhovore pre Hollywood Life. Súdiac podľa dovolenkových fotiek herečkine odporúčania v praxi naozaj fungujú. Kolegyne z brandže jej vypracovanú siluetu môžu iba závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu