Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajná milenka Toma Cruisea odhalená: Je ňou len 26-ročná kráska!

Tom Cruisea podľa amerického magazínu trávi divoké noci s 26-ročnou manažérkou. Zobraziť galériu (10)
Tom Cruisea podľa amerického magazínu trávi divoké noci s 26-ročnou manažérkou. (Zdroj: InTouch)

NEW YORK – Už má náhradu! Tom Cruise (50) si prešiel nečakaným a bleskovým rozvodom s Katie Holmes (34) pred približne šiestimi mesiacmi. Odvtedy sa intenzívne venuje práci, no na ženy popri tom nezabúda, práve naopak. Náplasť na zlomené srdce našiel v náručí o takmer polovicu mladšej manažérky.

Divoké noci! Takýmto prívlastkom magazín In Touch Weekly označil žúrovanie Toma Cruisea s jeho novým objavom. Najlepšie zarábajúci herec hodil rozvod aj samotu za hlavu a momentálne si užíva spoločnosť len 26-ročnej Cynthie Jorge. Vzplanutie a vzájomnú vášeň si čerstvý párik pred očitými svedkami vychutnával na parkete.

Hollywoodsky päťdesiatnik sa zapozeral do atraktívnej brunetky 16. decembra počas večere s obchodnými partnermi. Na tú si vyrazil práve do prevádzky, v ktorej Cynthia pracuje. Podnikavá dvadsiatnička využila príležitosť a Cruiseovi podstrčila svoju vizitku. Netrvalo dlho a jej predvídavý ťah sa naozaj vyplatil – prišlo telefonické pozvanie na rande.

Dvojica si spolu vyhodila z kopýtka v istom newyorskom nočnom klube. Tam Tom svoju vyvolenú dotiahol na parket a nespúšťal z nej oči ani ruky. „Tancovali salsu. Tom ju vzal do náručia a vyzvŕtal ju na parkete, vyzeral ako profesionál. V jednom momente sa začali na seba lepiť, bolo to ako vystrihnuté z Hriešneho tanca,“ prezradil zdroj z Tomovho okolia. Zdá sa teda, že americký Casanova na exmanželku zabúda naozaj úspešne. Ktovie však, či sa prvé okúzlenie po mediálnej bubline čoskoro nevyparí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu