Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Má len 35 a vrásky ako starena: Ktorá kráska ukázala zošúverené brucho?

Ktorá hollywoodska hviezda po tridsiatke odhalila zošúverené bruško? Zobraziť galériu (11)
Ktorá hollywoodska hviezda po tridsiatke odhalila zošúverené bruško? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Bezchybná figúra je minulosťou! Hoci si táto herečka po tridsiatke stále udržiava štíhlu postavu a mladistvý zovňajšok, na odvážnejšie scény vo filme už zrejme môže zabudnúť. Vďačí za to ochabnutému a vráskavému bruchu, ktoré včera predvádzala v bikinách. Uhádnete, o ktorú známu hviezdu ide?

Prirodzený stav po pôrode či krutá daň za liposukciu? Zatiaľ čo ostatné kolegyne v jej veku predvádzajú na pláži dokonalé telá, exmnaželka Toma Cruisea už v tomto smere zaostáva. S jedinou dcérou Suri zamierila na vyhriatu Floridu, aby si v miamskom rezorte oddýchla aspoň pri bazéne. Pohľad na jej figúru však už nevzbudzuje taký obdiv ako kedysi.

Katie Holmes si na ležadle vylihovala vo výrazných ružových bikinách, ktoré dokonale podčiarkli jej stále štíhlu postavu. Jediným do očí bijúcim nedostatkom sa stalo jej ochabnuté bruško, ktorého koža sa pod vplyvom gravitácie navrstvila do vráskavých záhybov. S podobným javom sa síce stretáva väčšina bežných mamičiek, no tie z Hollywoodu si dávajú záležať na tom, aby sa ich driek zmestil do dvoch dlaní bez akýchkoľvek deformít.

To, že tmavovláska trávi koniec roka v spoločnosti svojej dcéry, nie je nijakým prekvapením. Po rozvode s jedným z najlepšie zarábajúcich hercov totiž dostala Suri do starostlivosti, pričom Tom Cruise o osobný kontakt s jedinou biologickou ratolesťou veľmi nestojí. Keď to však na titulných stranách tvrdili printové médiá, päťdesiatnik sa obrátil na súd so žalobou. A to aj napriek tomu, že sa spoločnosť Bauer Publishing zastrešujúca magazíny In Touch a Life & Style verejne ospravedlnila.

„Spoločnosť nikdy nemala v úmysle komunikovať, že Tom Cruise pretrhol všetky väzby a opustil svoju dcéru Suri. Ľutujeme, ak niekto nadobudol taký dojem z čohokoľvek, čo bolo publikované,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení. Kauza sa však súdnemu sporu zrejme nevyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu