Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kam sa podela svetová sexbomba? Pamela Anderson nikdy nevyzerala horšie!

Pamela Anderson ako vyžehlená príšerka môže na niekdajší imidž sexbomby už len spomínať. Zobraziť galériu (15)
Pamela Anderson ako vyžehlená príšerka môže na niekdajší imidž sexbomby už len spomínať. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Hoci Pamela Anderson (45) vekovo ešte zďaleka nepatrí do starého železa, jej čerstvé zábery doslova vyrážajú dych. Z niekdajšej sexice stelesňujúcej mužské túžby sa stala vyžitá a zostarnutá celebrita. Nemožný účes, nánosy mejkapu a príšerné grimasy sa postarali o doteraz najhoršie fotky jej kariéry.

Fiasko na pokračovanie! Len pred vyše týždňom sme vás na Topkách informovali, že Pamela Anderson podstúpila radikálnu zmenu imidžu, ktorá jej vonkoncom neprospela. Na newyorskom sviatku kozmetiky sa premávala v zahaľujúcich šatách a s lokňami zvlnenými do mikáda, ktoré jej opticky pridávalo desaťročie navyše. Ostrú kritiku si však blondínka k srdcu nezobrala, práve naopak. S navlas rovnakým zovňajškom sa pokúsila ohúriť aj na včerajšej charitatívnej prehliadke vo vychytenej reštaurácii v štvrti Beverly Hills. Paparazzi sa však pri pohľade na ňu nestačili čudovať.

Niekdajšia hviezda populárneho seriálu Pobrežná hliadka si na benefičné podujatie vyrazila v čiernych kokteilových šatách so zapínaním až tesne ku krku. Zatiaľ čo inokedy jej strhaná tvár bez mejkapu odrážala únavu a slušné množstvo vrások, Pamela tentoraz predvádzala vyžehlenú pleť. Namiesto obočia ju „zdobili“ tenučké čiarky nakreslené ceruzkou a herečka popri tom strúhala bizarné grimasy s vycerenými zubami. Na sexbombu 90. rokov, ktorá sa vyzliekala na počkanie, sa vonkoncom nepodobala.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Či herečka na spomínanú akciu dorazila podgurážená alkoholom a prečo zatiaľ nevymenila svojho štylistu, ostáva záhadou. Už dávnejšie sa však zdôverila, že sa za atraktívnu vlastne nikdy nepovažovala. „Neviem, či som sa niekedy naozaj cítila byť krásnou. Myslím, že ani nie. Povedala som si, že ak musím byť v televízii a vyzerať skvostne, prirodzený zovňajšok musí zostať doma,“ prezradila pre Buzzfeed. Ostáva len dúfať, že jej posledné prešľapy sú len chvíľkovým zaváhaním a Pamela ešte fanúšikom ukáže, že na to stále má.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu