Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ledva porodila, už je zase ako prútik: Toto telo priviedlo na svet až päť detí?

Päťnásobná matka Katie Price sa pochválila postavou v bielizni len tri týždne po pôrode. Zobraziť galériu (15)
Päťnásobná matka Katie Price sa pochválila postavou v bielizni len tri týždne po pôrode. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Opäť vo forme v rekordne krátkom čase! Zatiaľ čo niektoré hviezdy sa svojich tehotenských kíl zbavujú po pôrode celé mesiace, prsnatá glamour modelka má zrejme recept na účinnú bleskovú diétu. Katie Price (36) síce piate dieťa priviedla na svet len pred tromi týždňami, no už sa na webe chváli postavičkou ako lusk.

Ako to len robí? Aj keď mnohé celebrity sa po narodení detí už k pôvodnej figúre vrátiť nedokážu, Katie Price zakaždým pôsobí, akoby ani nerodila. V pondelok 4. augusta priviedla na svet dcérku, ktorej meno zatiaľ neprezradila a ktorá je jej piatym potomkom. Vyumelkovaná manekýnka však popri mamičkovských povinnostiach chudne ako o život. Na webe sa totiž pochválila fotkou v spodnej bielizni, ktorou potvrdila priam zázračnú formu. Na jej tele by ste akékoľvek stopy po čo i len jedinom pôrode hľadali márne.

„Po uplynulých mesiacoch stresu a nedostatku sebavedomia, potom, čo mi tie štetky urobili, sa vraciam po pôrode späť,“ napísala modelka prezývaná Jordan k vyzývavému záberu. Slová adresovala ženám, ktoré spôsobili obrovskú krízu v jej manželstve tým, že zviedli jej zákonnú polovičku. Päťnásobná matka si však zrejme celkom dobre neuvedomuje, že na lásku aj neveru musia byť vždy dvaja.

Katie sa nechala zvečniť v provokatívnej póze aj napriek tomu, že vedľa nej sa nachádzali maloleté deti. Opálená celebrita stiahla brucho, vystrčila silikóny v športovej podprsenke a pokrčila nohy, aby nechala vyniknúť svoju štíhlosť. Podľa názorov internetových užívateľov to však Jordan preháňa a vzhľadom na rozrastajúci sa kŕdeľ potomkov by mala svoje správanie konečne zmeniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu