Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas ostrieľaného moderátora: Na staré kolená nosí otvorený poklopec!

Larry King si pri odchode z reštaurácie neustrážil zips na nohaviciach. Zobraziť galériu (7)
Larry King si pri odchode z reštaurácie neustrážil zips na nohaviciach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nezabudol na niečo? Hoci sa Larry King (78) za veľkou mlákou ešte stále drží medzi moderátorskou špičkou, pamäť mu už pravdepodobne neslúži tak ako kedysi. Pribúdajúce roky sa uňho prejavujú nielen na tvári, ale tiež pikantnými trapasmi. Tento týždeň sa v losangelských uliciach premával s otvoreným zipsom na nohaviciach.

Zub času je neúprosný! Larry King má za sebou viac než 30-ročnú prax moderátorskej hviezdy na televíznych obrazovkách prostredníctvom stanice CNN. Minulý rok zavítal aj do nášho hlavného mesta, kde strávil zopár plodných chvíľ so slovenskou kolegyňou Adelou Banášovou. Napriek tomu, že si svoj nenapodobiteľný imidž stráži ako oko v hlave, aj on dokáže šliapnuť vedľa. Po použití toalety sa nie vždy upraví ako pravý džentlmen.

Televízny veterán si koncom pracovného týždňa vyrazil na večeru do oblasti západného Hollywoodu. Reštauráciu opúšťal sám, a teda paparazzov na prvý pohľad ani nemal čím zaujať. Keď sa k nim však dostatočne priblížil, blesky fotoaparátov odhalili úsmevné faux-pas. Larry si vykračoval s otvoreným poklopcom.

Keďže sa skúsený moderátor už nachádza v seniorskom veku, vo svojich myšlienkach sa neraz venoval aj otázkam smrti. S ľudstvom by sa však jedného dňa rozlúčil len veľmi nerád. „Chcem byť zmrazený v nádejí, že vyriešia čokoľvek, na čo zomriem a privedú ma späť,“ šokoval svojou úprimnosťou v dávnejšom interview. Po odchode zo CNN sa však snaží vyťažiť maximum aj zo súčasného pozemského života: „Trávim viac času so svojimi deťmi. Chodíme, napríklad, na večere, čo som nikdy predtým nerobil.“ Na tej najbližšej si však zrejme svoj outfit v oblasti intímnych partií skontroluje viackrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu