Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ponižujúce VIDEO fešáka z Twilightu: Opitý na mol sa vymočil na letisku!

Bronson Pelletier opitý pod obraz Boží močil v letiskovej hale. Zobraziť galériu (3)
Bronson Pelletier opitý pod obraz Boží močil v letiskovej hale. (Zdroj: YouTube/TMZ)

LOS ANGELES – Trapas a obrovská hanba! Takúto búdu si na seba ušil Bronson Pelletier (26), ktorý v alkohole očividne nepozná tu správnu mieru. Hrdina zo ságy Twilight sa totiž opitý pod obraz Boží neostýcha naozaj ničoho. Bez zábran vytiahol z nohavíc prirodzenie a vymočil sa priamo v letiskovej hale.

Náročné cestovanie! O tom, že transport v podguráženom stave sa naozaj nevypláca, je stopercentne presvedčený už aj protagonista upírskej série Súmrak. Nedávno totiž na palube lietadla vyrobil taký cirkus, že ho kompetentní označili za príliš opitého na to, aby absolvoval let. Nechali ho teda v odletovej hale vytriezvieť, aby mohol cestovať neskorším spojom. Už o dve hodiny neskôr mu však členovia letiskovej polície nasadzovali putá.

Celý incident zaznamenal mobilným telefónom jeden z cestujúcich a pikantné video sa po internete začalo šíriť po tom, čo ho zverejnil portál TMZ. Zábery zachytávajú opitého Bronsona, ako ledva stojí na nohách. Príslušník letiskovej služby sa ho síce snažil usadiť a držať ďalej od prizerajúcich sa ľudí, herec však situáciu zvrtol ponižujúcim smerom. Bez hanby si siahol do rozkroku a následne sa vymočil na koberec. O niekoľko sekúnd ho preto uniformovaní dôstojníci zložili na zem a zatkli ho.

Zaujímavosťou je, že k hercovmu prehrešku došlo v ten istý týždeň, ako bol zatknutý v istom nočnom klube. Podľa očitých svedkov „nechcel odísť z baru a každého otravoval“. Privolaná hliadka ho ale nakoniec zatkla za prechovávanie kokaínu a metamfetamínov. Január tak bude mať pre Bronsona trpkú príchuť súdnych pojednávaní a obáv z trestu za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu