Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovský žiaľ slávneho moderátora: V priebehu mesiaca mu zomreli dve deti!

Larry King Zobraziť galériu (8)
Larry King (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Najväčšia bolesť! Pochovať svoje dieťa je pre každého rodiča tým najhorším, čo sa mu môže stať. Slávny moderátor Larry King (86) v uplynulých týždňoch prišiel o dvoch svojich potomkov.

Larry King je celému svetu známy ako úspešný moderátor a majster slova. Americký novinár vo svojom programe Larry King Live vyspovedal údajne 40 tisíc slávnych osobností vrátane hercov, športovcov či politikov. Za dlhé roky pôsobenia v CNN sa sám stal celebritou. V roku 2011 na pozvanie spravodajskej televízie TA3, ktorá oslavovala desiate výročie od svojho vzniku, navštívil Slovensko.

Čo sa súkromia týka, moderátor sa ženil osemkrát. Z druhého manželstva má syna Larryho jr. (58). V poradí tretia manželka - bývalá playmate Alene Akins mu porodila dcéru Chaiu (51) a adoptoval si aj jej syna Andyho (65). S poslednou ženou má syna Chancea (21) a o rok mladšieho Cannona.

Família slávneho moderátora prežíva v týchto dňoch neľahké chvíle. „S obrovkým žiaľom a zlomeným srdcom otca potvrdzujem nedávnu startu mojich dvoch detí, Andyho Kinga a Chaie King. Obaja boli dobrými a srdečnými dušami a budú nám neskutočne chýbať,” uviedol Larry na sociálnej sieti Instagram.

65-ročný Andy zomrel náhle a nečakane na srdcový infarkt 28. júla. Krátko na to, 19. augusta, zomrela aj Larryho dcéra Chaia. Vo veku 51 rokov prehrala svoj boj s rakovinou pľúc. „Ich strata je pre mňa nepochopiteľná. Žiaden rodič by nemal pochovať svoje deti. Ďakujeme vam za vyjadrenie sústrasti a vaše kondolencie. Teraz potrebujeme súkromie a čas na trúchlenie,” dodal King v stanovisku.   

Rodina slávneho moderátora je pochopiteľne otrasená. On sám v posledných rokoch bojuje s viacerými zdravotnými ťažkosťami. Podľa medializovaných informácií mu zmierniť bolesť z tejto tragédie pomáhajú pomáhajú psychoterapeuti.

Larry King smúti za dcérou Chaiou, ktorá prehrala svoj boj s rakovinou pľúc.
Zobraziť galériu (8)
Larry King smúti za dcérou Chaiou, ktorá prehrala svoj boj s rakovinou pľúc.  (Zdroj: Instagram)

Hercov syn Andy, ktorého si adoptoval, zomrel náhle na infarkt.
Zobraziť galériu (8)
Hercov syn Andy, ktorého si adoptoval, zomrel náhle na infarkt.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Larry King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu