Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka (20) opitá pod obraz Boží: Visela jej hlava, aby mohla vracať!

Brooke Vincent to prehnala s alkoholom a vyvracala sa z okna taxíku. Zobraziť galériu (3)
Brooke Vincent to prehnala s alkoholom a vyvracala sa z okna taxíku. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Hanba ako svet! Hoci Brooke Vincent v šoubiznise ešte veľa vody nenamútila, odvrátená strana hereckej kariéry jej nie je vôbec cudzia. Napriek mladému veku sa divokým žúrom nijako nevyhýba, práve naopak. Podgurážená alkoholom vymetá bary, ktoré následne opúšťa v zúboženom stave.

Nepozná správnu mieru? O mladých dievčatách sa hovorí, že k zdvihnutej nálade im veľa alkoholu netreba. Keď sa však Brooke Vincent s drinkami rozbehne, pri bare je zrejme nezastaviteľná. Dôkazom môže byť záber z tohtotýždňového vymetania nočných klubov. Jeden z nich len dvadsaťročná hviezda opúšťala tak, že nevládala ísť po svojich.

Hlavu v smútku z na mol opitej Brooke mal predovšetkým taxikár, ktorý ju o pol tretej v noci musel odviezť domov. Len čo sa pohol z miesta, brunetkin žalúdok začal protestovať. Šoférovi tak neostávalo nič iné, ako jej spustiť okienko, z ktorého sa jeho „ctená“ zákazníčka vyvracala. Hlava jej pritom visela ako zúboženej troske.

Brooke sa v televíznom svete zviditeľnila ako hrdinka britskej mydlovej opery Coronation Street. Vďaka svojej úlohe lesbičky bola nominovaná na viacero cien a získala si patričnú popularitu. Momentálne randí s futbalistom z klubu FC Chelsea Joshom McEachranom. Napriek tomu, že ledva dospela a vyrastala ako jedináčik, už teraz pomýšľa na príchod prvých ratolestí. „Josh má veľkú rodinu a ich spoločnosť vo mne prebudila túžbu po množstve detí. Chcem bláznivý dom, kde sa budú tieto deti ohadzovať vecami!“ priznala sa v istom rozhovore. Nemala by sa však najskôr naučiť, ako sa postarať o seba?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu