Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Exotická sexica si neustrážila rozkrok: Ups, veď to sú moje nohavičky!

Modelka Georgia Salpa ukázala, čo nosí pod sukňou. Zobraziť galériu (3)
Modelka Georgia Salpa ukázala, čo nosí pod sukňou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Pustila paparazzov pod sukňu! Vystupovanie z auta pre dlhonohé dámy odjakživa znamenalo riskantnú situáciu. V krátkych šatách už totiž takmer každá nechtiac ukázala aj to, čo nosí pod nimi. Do tejto skupiny sa nedávno zaradila kráska Georgia Salpa (27), ktorej sa vypomstil outfit ledva pod zadok.

Spodná bielizeň ako na výstave! Hoci sa Georgia Salpa v modelingovej brandži pohybuje prakticky celý život, aj jej sa pred fotografmi občas pritrafí pikantná nehoda. Dôkazom môže byť záber zo včerajšieho večera, na ktorom vystupuje z vozidla pred luxusnou reštauráciou. Chcela vystaviť na obdiv svoje dlhé štíhle nohy, no nechtiac pridala aj šteklivý bonus – nohavičky telovej farby.

Zvodná tmavovláska sa takto rafinovane vyparádila na VIP párty pri príležitosti uvedenia nového parfumu. Medzi smotánkou aj tentoraz chcela nechať vyniknúť svoju dokonalú postavičku modelky, a preto zvolila zeleno-čierne minišaty. Dĺžkou outfitu však poriadne šetrila, a tak sa v hľadáčiku objektívu objavila aj oblasť jej intímnych partií.

Georgia za svoj exotický pôvab vďačí gréckym koreňom z otcovej strany. Ako polovičná Írka si k modelingu pričuchla už vo veku dvoch rokov, kedy na Floride odštartovala svoju kariéru v šoubiznise. Po návrate do Británie sa blysla v reality šou Celebrity Big Brother, pričom v máji tohto roka zaznamenala v očiach mužských priaznivcov obrovský úspech. V ankete pánskeho magazínu FHM skončila medzi stovkou najsexi žien sveta na úctyhodnej piatej priečke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu