Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pikantný trapas sexi speváčky: Vybehol jej prsník priamo na pódiu!

Rita Ora si počas vystúpenia neustrážila výstrih a ukázala prsník. Zobraziť galériu (9)
Rita Ora si počas vystúpenia neustrážila výstrih a ukázala prsník. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Príliš hlboký výstrih? Vychádzajúca pophviezda Rita Ora (21) sa po dlhšej pauze kvôli americkému turné opäť blysla na veľkom pódiu pred svojimi domácimi fanúšikmi. Šteklivejšie privítanie im však počas hudobnej šou ani naservírovať nemohla. Bez bielizne si totiž neustrážila dekolt a predviedla svoj prsník v celej kráse.

Pikantná nehoda alebo zámer? Britská speváčka s juhoslovanskými koreňmi je veľmi často prirovnávaná ku kolegyni Rihanne. Vďačí za to exotickejším črtám a tiež vyzývavým outfitom, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť jej vystúpení. Tie sa jej však tento týždeň tak trochu vypomstili. Zips stiahnutý hriešne nízko spôsobil, že blondínke doslova vypadávali jej ženské zbrane.

Rita Ora sa na javisku predstavila ako sexi motorkárka, čomu prispôsobila aj svoj zovňajšok. Navliekla si bielu koženú kombinézu, v ktorej dokonale vynikli jej ladné krivky. Keďže jej pri choreografiách v takýchto materiáloch bolo bezpochyby poriadne horúco, neváhala a zips si stiahla takmer na úroveň pupku. Keď sa však predklonila, v hľadáčiku objektívov sa objavil jej pravý prsník.

Napriek tomuto prešľapu si rodáčka z Kosova svoj koncert patrične užívala. „Kto je pripravený na dnešnú noc? Moja prvá šou po návrate! Och, Londýn, ako si mi chýbal! Dnes v noci sa zabavíme!“ nadchýnala sa krátko pred svojím vystúpením v mikroblogovacej sieti Twitter. Neskôr v zákulisí pridala ešte jeden natešený status: „Som taká nadšená! Vidím všetky vaše tváre! Pripravujem sa v zákulisí! Už nie dlho!!“ Ako sa teda zdá, Rita si dobrú náladu drží za každých okolností.

Prečítajte si recenziu: Volám sa Rita Ora, ale neviem, čo chcem 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu