Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Victoria Beckham bez podpätkov: Zapadla k deťom ako útla sestra!

Victoria Beckham si užívala prechádzku so svojimi štyrmi deťmi bez podpätkov. Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham si užívala prechádzku so svojimi štyrmi deťmi bez podpätkov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Splynula s vlastnými ratolesťami! O Victorii Beckham (38) je známe, že závratné podpätky vníma ako súčasť svojej povinnej výbavy. O to výnimočnejšie pôsobia chvíle strávené s rodinou, počas ktorých svojim nohám dopraje oddych. Bez vyvýšených topánok by ste ju medzi jej vlastným deťmi celkom ľahko prehliadli.

Je neuveriteľne drobná! V šoubiznisových kuloároch sa odhaduje, že Victoria Beckham meria len niečo vyše 1,6 metra. Centimetre navyše preto so železnou pravidelnosťou naháňa hrubými platformami a krkolomnými podpätkami. Bez nich totiž aj vďaka extrémne štíhlej postave pôsobí ako krehké dievčatko. Ak chodidlám dopraje pohodlie, medzi vlastnými deťmi vyzerá ako ich staršia sestra.

Rodinnú idylku Beckhamovcov fotografi zachytili uplynulý víkend v uliciach za veľkou mlákou. Malá Harper Seven sa viezla v kočiari, pričom prominentnému klanu tentoraz chýbal iba otec David. Autorita tak prischla módnej ikone, ktorá sa na svoju výšku veľmi spoliehať nemohla. Najstarší syn Romeo ju totiž už vo veku desiatich rokov bez problémov dobieha.

Je celkom možné, že família ťaží z posledných chvíľ strávených v slnečnej Kalifornii. Povráva sa totiž, že šestica už čoskoro zdvihne kotvy a presťahuje sa do New Yorku. „Los Angeles dalo rodine Beckhamovcov životný štýl mimo domu, ktorý si užívali päť rokov. Ale ich deti sú teraz staršie a obaja rodičia prihliadajú na ich budúcu kariéru,“ prezradil zdroj z ich blízkeho okolia pre Mail On Sunday. Hovorcovia tieto fámy však zatiaľ popierajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu