Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Victoria Beckham nadobro odpísala Spajsky: Je z nej prudko štýlová ikona!

Prudko štýlová Victoria Beckham sa mení na ikonu s vlastnými šatami a s exkluzívnou obuvou. Zobraziť galériu (25)
Prudko štýlová Victoria Beckham sa mení na ikonu s vlastnými šatami a s exkluzívnou obuvou. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Spevácke ambície definitívne pochovala! Hoci Victoria Beckham (38) svoju kariéru rozbiehala v dievčenskej speváckej formácii, na toto obdobie by najradšej zabudla. Namiesto hudby totiž načisto prepadla móde a žne jeden úspech za druhým. Len čo sa definitívne vykašľala na Spice Girls, zažiarila na webe ako stelesnenie trendov a elegancie.

Dámska päťka je minulosťou! Aj keď skupina Spice Girls na domácej pôde zaznamenala slušný úspech a radovala sa z vypredaných koncertných hál, ku vzkrieseniu pôvodnej zostavy nedôjde. Po vystúpení na olympijskom ceremoniáli jednotlivé členky plánujú oživiť minulosť s vlastnou televíznou šou. Podľa najnovších zistení však práve s Victoriou Beckham rátať nemôžu. Tá totiž túto myšlienku definitívne zavrhla a už za ňu hľadajú náhradu.

„Victoria nikdy netajila fakt, že jej spevácke dni sú minulosťou. Popri enormne úspešnému biznise a rozrastajúcej sa rodine milovala časy Spice Girls a bude ostatným dievčatám vždy želať všetko dobré v čomkoľvek, pre čo sa rozhodnú,“ prezradila médiám hovorkyňa štvornásobnej matky. Podľa zákulisných informácií však Victoriina absencia ostatné členky skupiny zrejme neodradí. Predovšetkým Geri Halliwell sníva o tom, že sa im podarí oprášiť niekdajšiu popularitu presne takým spôsobom, ako sa o znovuzrodenie postarala formácia Take That.

Manželka Davida Beckhama sa teda o hudobné kroky absolútne nezaujíma. Svoje pracovné nasadenie sústreďuje na navrhovanie modelov, ktoré sú vo svete čoraz žiadanejšie. Cez víkend sa podelila o elegantné šaty z pripravovanej kolekcie ICON, ktoré doplnila luxusnými lodičkami z dielne Ruperta Sandersona s jedinečnou výšivkou. A ako sa zdá, jej sen o módnej ikone sa plní do posledného detailu.

Prudko štýlová Victoria Beckham
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu